We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Concoction Nourish + Protect Shampyou

Altijd al een eigen twist willen geven aan de shampoo of conditioner die in de badkamer staat? Concoction heeft speciaal voor de doorsnee shampoos een experiment gedaan om te testen of de alledaagse shampoos konden worden verbeterd. Dat kon! Concoction bied shampoos voor ieder haartype die te combineren zijn met hun super shots, waardoor het nog makkelijker is om de juiste shampoo te kiezen!

Optimale verzorging voor het haar

De producten van Concoction Shampyou zijn er in 4 heerlijke verschillende geuren. Deze producten verzorgen het haar intensief en laten een heerlijke geuren sensatie achter! Het haar wordt gevoed, gehydrateerd en krijgt een subtiele glans. Alle producten van Concoction zijn vrij van siliconen en parabenen en geschikt voor ieder haartype.

Veilig online Concoction bestellen

Bij JohnBeerens.com kunt u veilig online het juiste product bestellen. Vind u het fijn om persoonlijk advies te krijgen over de producten van Concoction? Onze beautyspecialisten staan graag voor u klaar! U kunt onze beautycare afdeling bereiken via +31 (0)13 530 2010.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje