Weergave Rooster Lijst
1 Item
per pagina
Aflopend sorteren
  1. Dado Sens Extroderm Care Treatment 14 ml
    • Hydrateert de droge huid
    • Versterkt de weerstand
    • Ondersteunt het vermogen van de huid om vocht vast te houden
    • Laat de huid zacht aanvoelen
Weergave Rooster Lijst
1 Item
per pagina
Aflopend sorteren

Dado Sens Extroderm

Dado Sens is een Duitse huidverzorgingmerk die maar al te goed weet wat iedere huid nodig heeft. Alle producten zijn gemaakt met behulp van natuurlijke ingrediënten die ook nog eens cosmetisch verantwoord zijn. Dado Sens Extroderm is een lijn speciaal gemaakt voor de droge huid.

Dado Sens Extroderm producten

De  Extroderm Facial Cleanser reinigt de huid zonder deze uit te drogen. Het product bevat dode zeezout en panthenol die ontstekingen en irritaties voorkomen op de huid. Deze gezichtsreiniger werkt ook goed tegen eczeem of psoriasis.

Als de huid hydratatie nodig heeft dan is de ExtroDerm Intensive Cream een goede keuze. De crème houdt de uitdroging van de huid tegen en verbetert de weerstand ervan. De bestandsdelen bernagiezaadolie, ureum en panthenol zorgen voor een goede verzorging en hydratatie van de huid. Dit product is ook een goede hulpmiddel tegen psoriasis en eczeem.

Dado Sens Extroderm heeft ook een fijne milde shampoo die werkt tegen droge, schilferige en gevoelige huid. De shampoo kalmeert de hoofdhuid en voorkomt jeuk. Het product bevat dode zeezout en panthenol die ontstekingen en irritaties op de huid voorkomen. De shampoo is ook een geschikt hulpmiddel tegen psoriasis en eczeem.

Dado Sens Extroderm bestellen

Dado Sens Extroderm is speciaal ontworpen voor droge huid. Heeft u daar last van? Bestel de Extroderm producten makkelijk en veilig via onze webshop JohnBeerens.com! Als u nog vragen heeft over de werking of de bestandsdelen van de producten kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar via het nummer: +31 (0)13 530 2010 of via het e-mailadres: [email protected]

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje