Weergave Rooster Lijst
1 Item
per pagina
Aflopend sorteren
  1. Dado Sens Footcare Anti-Callus Balm
    • Vermindert eelt op de voeten
    • Ongewenste geur voorkomen
    • Huid wordt gehydrateerd
Weergave Rooster Lijst
1 Item
per pagina
Aflopend sorteren

Dado Sens Voetverzorging

Ook de voeten krijgen veel te verduren en daarom is extra zorg daarvoor nooit verkeerd. De Duitse Dado Sens maakt al sinds 1959 natuurlijke kwaliteitscosmetica en weet precies wat huidvriendelijke verzorging inhoudt. Want een mooie huid is een gezonde huid!

Dado Sens Voetverzorging producten

Dermacosmetics Salvacare Intensiv Intensive Foot Balm is een intensieve voetverzorging van droge tot zeer droge voeten. De ingrediënten zoals: sesam olie, jojoba olie en shea boter zorgen voor een optimaal resultaat. Het balsem hydrateert en is ook geschikt voor mensen met diabetes. De sesamolie en jojoba olie  werken voedend en verzachtend. En de shea boter maakt de huid zacht, soepel en voorkomt huiduitdroging.

Dado Sens Voetverzorging bestellen

Wilt u optimaal genieten van de heerlijke voetverzorging van Dado Sens? De heerlijke voeten balm is veilig en makkelijk te bestellen via onze webshop JohnBeerens.com. Heeft u nog vragen over de werking van de balm of over het merk? Onze beautyspecialisten staan iedere werkdag van 9.00-20.30 voor u klaar via het nummer: +31 (0)13 530 2010 of via het e-mailadres: [email protected]

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje