We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

DIBI Milano Cream

Het Italiaanse merk DIBI Milano biedt kwalitatief hoogwaardige producten aan, door middel van wetenschappelijk bewezen methoden. DIBI Milano maakt gebruik van wetenschappelijk bewezen methoden die iedere huidtype identificeren. De nieuwste formules en ontwikkelingen maken DIBI Milano zo succesvol.

Verschillende Soorten van DIBI Milano Cream

DIBI Milano Cream heeft verschillende soorten crèmes in het assortiment. Tegen het verzachten van roodheid is de DIBI Milano Absolute Comfort Cream perfect. Deze crème zorgt ervoor dat de huid gladder en sterker wordt. DIBI Milano heeft in het assortiment ook een hele fijne dag-en nachtcrème. De DIBI Milano Global Youth Day Cream en de DIBI Milano Global Youth Night Cream vertragen de zichtbare tekenen van veroudering en beide bevatten preventieve cellular. Voor de elasticiteit van de huid zijn de DIBI Milano Intensive Liquid Cream en de DIBI Milano Firming Cream uiterst geschikt. Beide cremes maken de huid weer elastisch en soepel. Voor het verzachten van littekens of tekenen op de huid heeft het Italiaanse merk de DIBI Milano Elasticizing Cream For Strech Marks. En voor het scrubben van de huid is er een zachte DIBI Milano Regenerating Cream Scrub. Is zeer geschikt voor een droge huid en zorgt er voor dat het vernieuwd en zacht wordt!

DIBI Milano Cream bestellen

Al deze crèmes van DIBI Milano, zijn veilig en makkelijk te bestellen op onze webshop JohnBeerens.com. Heeft u vragen over de Dibi Milano crèmes of over het merk dan kunt u ons iedere werkdag bereiken van 09.00-20.30  via het nummer +31 (0)13 530 2010 of via e-mail: [email protected]

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje