We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

DIBI Milano Mask

Het Italiaanse DIBI Milano is een merk dat ruim 30 jaar staat voor kwaliteit in de industrie van cosmetica. De resultaten van het merk zijn goed zichtbaar in de producten. De wetenschappers van DIBI Milano weten wat de huid nodig heeft.

Soorten Van DIBI Milano Mask

Er zijn verschillende soorten maskers van DIBI Milano. De DIBI Milano Global Youth Face Mask maakt de rimpels glad en vermindert oneffenheden. Het gaat de zichtbare tekenen bij veroudering tegen en zorgt voor een optimaal resultaat. Voor een intensieve gladmakende masker is de DIBI Milano Intensive Peeling Mask echt geschikt. Het is een masker met een kristallijne geltextuur die zorgt voor een buitengewoon effect. De huid wordt glad gestreken en vernieuwd . De DIBI Milano Magnific Masks Kit is een masker om de huid te revitaliseren. Als de huid last heeft van vermoeidheid en stress is dit maskertje echt perfect. Het is 100% natuurlijk en dat zorgt voor een gladde huid.

DIBI Milano Mask bestellen

Wilt u de maskers van DIBI Milano bestellen, dat kan veilig en snel op onze webshop JohnBeerens.com. Heeft u vragen over of over het merk DIBI Milano of over de Dibi Mialno maskers? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze beautylijn via het nummer +31 (0)13 530 2010 of via beautycare@johnbeerens.com. We zijn iedere werkdag bereikbaar van 9.00-20.30.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag