We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

DS Laboratories

Bent u op zoek naar een haar- en hoofdhuidverzorging waarvan u zeker weet dat het werkt? DS Laboratories lanceert alleen die producten die aan hun criteria voldoen. Alle producten worden uitgebreid getest voordat ze op de markt komen, waardoor u er dus zeker van kan zijn dat deze producten een effect hebben. DS Laboratories is gericht op innovatie. Hun chemici zijn altijd bezig technologische innovaties om te zetten in de beste producten.

Anti-haaruitval

De hoofdfocus van DS Laboratories ligt bij de preventie van haaruitval. Haaruitval kan verschillende oorzaken hebben. DS Laboratories biedt dan ook producten die de verschillende vormen van haaruitval aanpakken. Zo is DS Laboratories Spectral RS speciaal voor dunner wordend haar dat een niet-genetische oorzaak heeft, zoals zwangerschap, stress of medicatie. DS Laboratories Spectral CSF is er speciaal voor haaruitval bij vrouwen.

Haar- en huidverzorging

DS Laboratories biedt, naast tegen haaruitval, remedies tegen allerlei haar- en huidproblemen. Zo heeft hun assortiment ook producten tegen roos of tegen cellulitis. Ook deze producten zijn getest in laboratoria en zijn bewezen effectief.

De beste producten voor u

Kies voor innoverende en kwalitatief hoogstaande producten van DS Laboratories. Bestel uw producten veilig en vertrouwd bij JohnBeerens.com en u komt snel van uw haar- en huidproblemen af. Bent u benieuwd welk product van DS Laboratories het beste geschikt is voor u? Neemt dan contact op met onze Beautycare afdeling op +31 (0)13 530 2010.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje