De webshop voor professionals en groothandels in de beautybranche

Licht en snel. Geen hoge temperaturen. Met exclusieve opzetstukken voor stylisten.

Drogen en stylen van alle haartypes - van steil tot golvend, krullend en met textuur. Gemaakt voor gelijkmatige warmteverdeling, precisiestyling en snel drogen. Ontdek dé haardroger voor professionals.

Shop nu!

 

Het haar van jouw klanten stylen met de Dyson Supersonic™

 

Ontworpen voor de kapsalon. Ontwikkeld met stylisten. Gemaakt door Dyson.

Gemaakt voor wat een drukke kapsalon vraagt en dagelijks gebruik

De Dyson Supersonic™ Professional-haardroger zit in een stevige doos van hard met glasvezels versterkt nylon: licht, sterk en gaat lang mee. Voor dagelijks gebruik is de motor in het handvat geplaatst, waardoor de haardroger prettig in de hand ligt en een goed uitgebalanceerd zwaartepunt heeft.

Akoestisch afgesteld op gesprekken

Om het geluid te dempen, hebben de Dyson-technici de motor geïsoleerd. Het geluidsniveau is bovendien ingesteld op een onhoorbare frequentie, zodat je er in de kapsalon minder last van hebt.

Krachtig nieuw filter. Met reservefilter en een langer snoer voor makkelijker stylen

Met ons wasbare, krachtige filter zit er meer tijd tussen twee keer reinigen² voor behoud van de prestaties. We leveren er ook een reservefilter bij, voor snel vervangen zonder tijdverlies. De Dyson Supersonic™ Professional-haardroger heeft een 3,3 meter lang netsnoer. Je hebt zo meer bewegingsvrijheid op je werkplek voor styling vanuit elke hoek.

 

Klaar voor iedere klant

Drogen en stylen van alle haartypes - van steil tot golvend, krullend en met textuur - inclusief vijf stylingopzetstukken. Ze zijn elk gemaakt voor gelijkmatige warmteverdeling, precisiestyling en snel drogen. 12 combinaties voor iedere klant en elk model. Instellingen voor een hoge temperatuur en snelheid om haar sneller te drogen. De lagere instellingen helpen het haar een gladde, soepele textuur te behouden. Druk op de koude luchtstoot om na styling het haar van je klant te fixeren.

 

In de doos

 

De Dyson Supersonic haardroger

Snel drogen. Zonder extreme hitte. Voorkomt beschadigd haar en beschermt de natuurlijke glans. Aangedreven door de digitale V9-motor van Dyson.

Professional-concentrator

Voor precisiestyling. Creëert een snelle luchtstroom die perfect is voor precisiestyling. Het wijdere, smallere design laat je het haar per sectie stylen, zonder de rest in de war te maken.

Diffuser

Voor goed gedefineerde krullen en golven. Vermindert kroezen en geeft meer definitie aan krullen en golven. Gemaakt om de lucht gelijkmatiger te verspreiden, met langere uitsteeksels om dieper in het haar door te dringen. Zo heb je betere controle over het stylen van meer haar.

Opzetstuk met brede tanden

Voor volume en vorm voor krullend haar. Gemaakt om door krullend en kroezend haar te glijden zonder te blijven hangen. Geeft dichte krullen volume en definitie. Helpt erbij haar vorm te geven en te verlengen terwijl het droogt. 

Flyaway opzetstuk

Verbergt opspringende plukken onder de langere lokken en tilt langer, gezonder haar naar het oppervlak. Voor een gladde, glanzende finish,¹ zonder extreme hitte.

Gentle Air opzetstuk

Voor fijn haar en een gevoelige hoofdhuid. Snelle en toch zachte styling voor fijn haar en een gevoelige hoofdhuid. Creëert volume en textuur dichter aan de wortels door een zachtere, gespreide luchtstroom - en droogt toch snel.

 

Supersonic

1 product
Van hoog naar laag sorteren
1 product
Van hoog naar laag sorteren
Sluiten
Filteren en sorteren
Sorteren Populair - Weging
productsoort

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje