We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Foligain For Women 

Foligain is een merk van Anagen Research. Een Amerikaans bedrijf dat onderzoek doet naar huid- en haarproblemen. Zij bieden goede oplossingen tegen haarverlies, grijs worden en roos. Ook bieden zij erg goede producten voor de algehele gezondheid van het haar. Foligain is een merk met de meest innovatieve producten op het gebied van haaruitval. De Foligain For Women lijn is speciaal ontwikkeld voor vrouwen.

Stimuleer de haargroei

De Foligain For Women lijn bestaat uit een Shampoo, Conditioner en Treatment. De producten moet goed worden aangebracht op het hoofdhuid waar dunner wordend haar zichtbaar is. Het bevat 2% Trioxidil dat reinigt diep om restjes te verwijderen en het haar te verjongen voor extra sterkte, volheid en vitaliteit. De producten worden gemaakt met de beste kwaliteit ingrediënten en zijn FDA gekeurd. Foligain heeft hun eigen ingrediënten geïntroduceerd genaamd Trioxidil. Dit ingrediënt heeft een drievoudig anti-verdunningscomplex ontwikkeld. Zo helpt het benodigde eiwitten te stimuleren wat resulteert in dikker en voller haar. Daarnaast bevat het bio-actieven die zich richten op de belangrijkste oorzaken van dunner wordend haar. Tot slot verbetert het de gezondheid van het hoofdhuid. En daarmee creëer je de perfecte omgeving om haar op te laten groeien.

Koop Foligain For Men veilig online

Voorkom haaruitval en stimuleer de haargroei van het haar met Foligain For Women. Via JohnBeerens.com kunt u het hele assortiment veilig online bestellen. Wilt u graag meer informatie over Foligain For Women krijgen, neem dan gerust contact op met onze beautyexperts via +31 (0)13 530 2010.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje