We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Fuente Coco

De producten van Coco hebben de basis gevonden in pure kokosolie. Kokos staat bekend om het vochtinbrengende vermogen en dat is precies wat droog, stug en weerbarstig haar nodig heeft. Om deze reden zijn de Fuente Coco producten het meest effectief op dit haartype. De effectiviteit van Coco wordt mede bepaald door het productieproces met magnetische velden waardoor alleen de grondstoffen blijven hechten die noodzakelijk zijn op het beschadigde gedeelte. Er vindt dan een natuurlijke proces plaats waar positief en negatief elkaar aantrekken. 

Vochtregulerende werking

De Fuente Coco haarproducten bestaan uit een Fuente Coco Moisture Shampoo. Dit is een vochtregulerende shampoo die het haar herstelt en intensief voedt. De Funente Coco Moisture Care is een verzorgende conditioner die de vochtbalans van het haar herstelt. In combinatie met de Fuente Coco Moisture Treat Mask die bevat UV filter die zorgt voor een optimale bescherming van het haar. 

Fuente Coco veilig en online bestellen

Zoekt u een vochtinbrengende producten dan is de Fuente Coco lijn meer dan perfect. De Fuente Coco producten zijn veilig en online te bestellen via JohnBeerens.com. Bestel de producten op werkdagen en ontvang het de volgende dag al in huis. Wilt u meer weten over de producten of het merk? Neem dan gerust contact op met een van onze beautyexperts via +31 (0)13 – 5 30 20 10.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag