We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Fuente Estilo

Met de productlijn Estilo is het heel gemakkelijk om iedere gewenste coupe of vorm te creëeren. De exclusieve producten zijn geschikt voor het natuurlijk stylen van alle uiteenlopende looks en brengen het haar in perfecte conditie. De producten van Estilo bieden ondersteuning en conditioning en zorgen ze voor een verbeterde haarstructuur. Zo krijgt het haar een schitterende glans en blijft langdurig in model. De producten zijn geschikt voor ieder haartype, intensief beschermd, duurzaam en gemakkelijk uitwasbaar. 

De producten

De lijn van Estilo bestaan uit Spray's, Stylers, Wax, Paste en Gels. Iedere stylingproduct heeft een andere intensiteit. De producten van Estilo zijn rijk aan proteïnen en vitaminen die het haar een volume boost geven en veerkracht. De unieke kruidencombinaties zorgen voor een mooie glans en bescherming. De stylingproducten geven het haar een natuurlijke en stevige ondersteuning. De stylingproducten zijn gemakkelijk te verwijderen of uit te spoelen. 

Fuente Estilo online bestellen

De unieke Estilo stylingproducten voor iedere haarsoort, voorzien alle creatieve behoeftes. Deze unieke stylingproducten zijn veilig en online te bestellen via onze webshop JohnBeerens.com. Wilt u graag meer weten over de producten? Neem dan gerust contact op met onze beautyspecialisten die graag klaar voor u staan! Dit kan telefonisch op +31 (0)13 – 5 30 20 10

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag