We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Fuente Menta 

De Mentalijn heeft als basis de Marokkaanse muntplant. Deze plant heeft een reinigende werking op de hoofdhuid en brengt het haar terug in balans. Het is gebleken dat alle vormen van roos, schilfers en andere onenigheden op de hoofdhuid door Menta effectief maar ook consequent worden verwijderd. Door het gebruik van onze magnetische velden productie blijft het kruid hechten aan de hoofdhuid voor een optimale werking. De Menta producten zorgen ervoor dat het haar en de hoofdhuid weer kalm en fris aanvoelen. 

Reinigende werking

De Fuente Menta lijn bestaat uit de Fuente Menta Herbal Shampoo. Deze kruidenshampoo geeft kalmering aan de hoofdhuid. Belangrijk om te weten is dat deze shampoo een kuurshampoo is, waardoor resultaat op lange termijn te merken is. De Fuente Menta Herbal Scalp Treatment is een anti-allergie lotion die de gevoelige hoofdhuid herstelt en verzorgt. En als het haar nog wat extra verzorging nodig heeft is de Fuente Menta Herbal Treat Mask een intesief masker die een herstellende en kalmerende werking heeft. 

Fuente Menta veilig online bestellen

De Fuente Menta is perfect voor het reinigen van de hoofdhuid. Het gehele Fuente Menta assortiment is verkrijgbaar in onze webshop JohnBeerens.com. Bestel op werkdagen en ontvang het de volgende dag al in huis! Wilt u nog meer weten over de producten of het merk? Neem gerust contact met een van onze beautyexperts via het nummer: +31 (0)13 – 5 30 20 10.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag