We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Fuente Trigo 

Tarwe proteïnen vormen de basis van de Trigo producten. Fijn en slap haar hebben een tekort aan proteïne en dat tekort wordt met de Fuente Trigo producten aangevuld. De producten zorgen ervoor dat het haar er weer stevig aanvoelt en meer volume krijgt. Door het proces van magnetische velden blijft de proteïne hechten op de plekken waar het tekort zich voordoet. De Fuente producten zorgen voor ultieme effectiviteit en dit resuleert zich in prachtige, stevige en glanzende haren. 

Intensieve werking

De Fuente Trigo Protein Shampoo zorgen voor volume die het haar meer body en stevigheid geeft. De Fuente Trigo Protein Care is een intensieve conditioner die stevigheid en veerkracht geeft haar futloos en fijn haar. In combinatie met de Fuente Trigo Protein Treat Mask, een structuur herstelende masker die zorgt voor proteïne opbouw in het haar waardoor het haar meer body en stevigheid krijgt. 

Fuente Trigo veilig online bestellen

De Fuente Trigo lijn is ideaal voor mensen met fijn en futloos haar. Bestel de Fuente Trigo producten veilig online via JohnBeerens.com. Bestel de producten op werkdagen en ontvang het de volgende dag al in huis! Heeft u nog vragen over de producten of het merk? Neem dan gerust contact op met onze beautyexperts via +31 (0)13 – 5 30 20 10.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag