We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

ghd stijltangen

ghd staat voor “good hair day” en dat is precies wat u met behulp van deze producten krijgt! Dit fantastische topmerk is niet voor niks aanbevolen door A-lijst beroemdheden zoals Victoria Beckham, Katy Perry, Madonna, Gwyneth Paltrow en Jennifer Aniston. ghd staat het meest bekend voor innovatieve, sensationele stijltangen waarmee u thuis een rode loper –waardige, stralende look kunt creëren die de hoofden doet draaien!

Altijd perfect gestijld haar met ghd stijltangen

Één van de bijzondere ghd stijltangen is de ghd Eclipse, ook wel de Rolls-Royce van stijltangen genoemd. Deze stijltang maakt gebruik van een gepatenteerde tri-zone technologie die door middel van intelligente sensors ervoor zorgt dat de platen een perfect temperatuur behouden voor perfect gestijld, glanzend haar. Zo kunt u met de ghd Eclipse zelfs de meest koppige lokken moeiteloos temmen zonder de haren te beschadigen! Zoals alle andere ghd stijltangen, is de ghd Eclipse met zijn bewegende keramische platen gemaakt voor creatieve styling. Zo kunt u met deze prachtige stijltangen niet alleen maar stijlen, maar ook luchtige krullen of nonchalante golven creëren. Ook weet ghd dat het stylen van korter haar moeilijk kan zijn met traditionele stijltangen. De ghd V Gold Serie Mini stijltang is door zijn kleinere platen uitermate geschikt om deze uitdaging aan te gaan! Perfect voor mannenhaar of andere kortere kapsels, deze stijltang is handig te gebruiken en toch net zo effectief als grotere styling tools. Alle ghd stijltangen zijn voorzien van een lange hittebestendige snoer en een strakke design geschikt zelfs voor de meest elegante haarstudio. En als een handig extraatje zijn de ghd stijltangen voorzien van een slaapstand functie waardoor de styler automatisch na 30 minuten uitschakelt – nooit meer terugkeren vanwege de stijltang als u haastig de deur uit moet !

Gebruik voor een optimaal resultaat de stijltang in combinatie met hittebescherming

ghd stijltangen online bestellen

Ontwikkeld onder het toeziend oog van topstylisten, zijn de ghd stijltangen de oplossing als u een veelzijdige styling tool zoekt voor professioneel gebruik of voor thuis. Deze stijltangen zijn veilig en eenvoudig te bestellen bij JohnBeerens.com. Wilt u graag meer weten over ghd of heeft u vragen over deze producten? Neem dan gerust contact op met onze beautyspecialisten die graag klaar voor u staan! Dit kan telefonisch op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via beautycare@johnbeerens.com.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag