We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Goldwell Shampoos

Goldwell heeft een ruim assortiment shampoos voor diverse haartypen. Hierdoor is er voor ieder haartype wel wat wils. De reiniging van het haar is een erg belangrijke basis. Dit zorgt ervoor dat de coupe mooi, gezond en goed handelbaar is. Zowel voor normaal, droog of gekleurd haar kan u verschillende shampoos van Goldwell vinden in het assortiment van JohnBeerens.com. Naast de shampoo van Goldwell heeft JohnBeerens ook de conditioner van Goldwell in het assortiment. 

Het assortiment van JohnBeerens.com

In het assortiment van JohnBeerens.com kan u de beste shampoos van Goldwell vinden. Zo zijn er verschillende shampoos die ervoor zorgen dat het haar niet alleen grondig wordt gereinigd, maar tevens wordt gehydrateerd en gevoed. Één van de favoriete shampoos van onze beautyexperts is de Goldwell Dualsenses Ultra Volume Boost Shampoo. Deze fijne shampoo reinigt de haren grondig en geeft het zichtbaar meer volume. De zachte shampoo is verrijkt met een ultralichte geltextuur. Hierdoor wordt het haar tevens verstevigd. De shampoo is geschikt voor fijn tot normaal haar en geeft een heerlijke geur af. Door de hoogstaande kwaliteit kan een kleine hoeveelheid shampoo worden gebruikt om het haar intensief te reinigen.

Optimale verzorging op reis

Wanneer u op reis gaat, worden de haren vaak blootgesteld aan verschillende elementen. Denk hierbij aan UV-stralen, chloor en zout. Omdat deze elementen de haren ernstig kunnen beschadigen, heeft Goldwell hier de oplossing voor. De Goldwell Dualsenses Sun Reflects After-Sun Shampoo zorgt er namelijk voor dat het haar wordt beschermd tegen deze elementen. Daarnaast reinigt en verzorgt het de haren en de hoofdhuid intensief. Hierdoor worden de haren weer glad en zacht en kan het genieten van een prachtige glans. Kortom, het perfecte product wanneer u op reis wilt genieten van een optimale verzorging.

Bestel uw favoriete Goldwell Shampoo online

Wilt u morgen uw haren al optimaal kunnen verzorgen? Bestel dan vandaag nog uw favoriete Goldwell Shampoo bij JohnBeerens.com. Verzorgde en glanzende haren zijn namelijk essentieel voor een goede uitstraling. Weet u echter niet welke shampoo het meest geschikt is voor uw haartype? Dan kan u eens contact opnemen met onze beautycare via beautycare@johnbeerens.com of telefonisch via: +31 (0)13 – 5 30 20 10 voor advies op maat.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag