Weergave Rooster Lijst
1 Item
per pagina
Aflopend sorteren
  1. Goldwell Rich Repair 6 effects Serum
    • Droog/beschadigd haar
    • Versterkt het haar
    • Geeft intense glans
    • Kleurbescherming
Weergave Rooster Lijst
1 Item
per pagina
Aflopend sorteren

Goldwell Treatments

Een goede treatment geeft de haren de verzorging die het nodig heeft. Een treatment zorgt er namelijk voor dat het vocht in het haar gereguleerd wordt. Waardoor een mooi, gezonde en stralende coupe voortaan een feit is. Goldwell is één van de bekende merken op het gebied van haarproducten. Zij hebben dan ook een breed scala aan treatments die het haar diep verzorgen. Het is belangrijk dat er altijd wordt gekozen voor een product dat past bij het haartype. Daarom heeft Goldwell ook verschillende treatments voor zowel normaal, droog als gekleurd haar. Hierdoor is er altijd een passend haarmasker voor uw haartype.

De beste treatment voor uw haar

De beste Goldwell Treatment voor uw haar, is de treatment die het beste past bij uw haartype. Voor een ultieme verzorging van het haar, is de Goldwell Elixir Versatile Oil Treatment een echte aanrader. Deze treatment verzorgt het haar optimaal door de rijke oliën, waaronder Argan Olie. Het product wordt snel in het haar opgenomen. Hierdoor zal het haar worden gevoed en kunnen genieten van een prachtige glans.

Heeft u last van droog en beschadigd haar? Probeer dan eens de Goldwell Dualsenses Rich Repair Thermo Leave-In Treatment. Deze treatment geeft het haar een intensieve behandeling. Hierdoor krijgt het haar weer volume en wordt het gezonder. De crème bevat een rijke formule aan producten waardoor de haren worden hersteld en kunnen genieten van een prachtige glans.

Uw favoriet treatment bestellen bij JohnBeerens.com

Kan uw haar een intensieve verzorging gebruiken? Bestel dan vandaag nog een intensieve Goldwell Treatment die uw haar de verzorging geeft die het nodig heeft. De haren zijn slechts een klein onderdeel van ons lichaam maar bepalend voor een goede uitstraling. Wenst u meer informatie over de Goldwell Treatments? Dan kan u altijd contact opnemen met onze beautycare. Zij zijn telefonisch bereikbaar op: +31 (0)13 – 5 30 20 10 of via beautycar[email protected] en geven graag advies op maat.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje