We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Great Lengths borstels

Great Lengths is vooral bekend voor dé beste natuurlijke haarextensions op de markt! Great Lengths VS heeft maar liefst acht keer op een rij de Favorite Hair Extensions Award gewonnen in de Stylist Choice Awards. Deze fantastische extensions maken gebruik van keratinebondings en unieke haarverzorging en blijven zo bijzonder lang mooi en gezond! De Great Lengths haarborstels zijn ideaal voor extensions, die heel gevoelig bij de bondings zijn, maar ook voor haar zonder extensions die last heeft van klitten of afbreken van de haren. Alle Great Lengths haarborstels bevatten een combinatie van natuurlijke wildzwijn haren en zachte nylon zodat ze gemakkelijk door de haren heen glijden. Het gevoel van klitvrij haar met een prachtige glans is simpelweg fantastisch!

Italiaans expertise voor de hoogste kwaliteit

De blauwe Great Lengths borstels zijn gemaakt door Acca Kappa, een befaamde borstelfabrikant uit Italië. Deze bedrijf maakt de beste borstels in de wereld – ze zijn niet alleen maar de officiële makers van Great Lengths haarborstels, maar ook van de borstels van Koningin Elizabeth en de Koninklijke familie van Groot-Brittannië! Alle Great Lengths haarborstels zijn zo ontwikkeld dat ze het haar op een hele delicate, moeiteloze manier ontklitten. Zo worden de haren of de bondings van de extensions nooit afgebroken, gerekt of gescheurd. Gebruikt voor het douchen, maken deze borstels het reinigen en verzorgen van het haar makkelijker en sneller, en gebruikt na het douchen, worden de haren pijnloos ontklit en gemakkelijk om te stylen.

Een borstel voor elke situatie

De Great Lengths borstels komen in verschillende maten en vormen voor verschillende lengtes en situaties. Een paddle brush is ideaal voor lang en dik haar, terwijl de mini borstel gemakkelijk is om in de handtas mee te nemen! De Great Lengths borstels zijn zo ontworpen dat ze goed en ergonomisch in de hand zitten. Maak het ontklitten van het haar een pleziervolle moment in uw beautyritueel!

Great Lengths borstels online bestellen

Dun haar dat tijdens het borstelen nóg dunner wordt door een borstel die de haren afbreekt, matte haar waarbij de voedende oliën van de hoofdhuid niet gelijkmatig worden gedeeld, extension bondings die gescheurd worden tijdens het borstelen, onmogelijke klitten… deze problemen verdwijnen met de Great Lengths borstels! Deze hoogwaardige borstels zijn veilig en eenvoudig te bestellen bij JohnBeerens.com. Wilt u graag persoonlijk advies bij het maken van een keuze of wilt u meer weten over de Great Lengths haarborstels? Neem dan gerust contact op met onze beautyspecialisten die graag klaar voor u staan! Dit kan telefonisch op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje