We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Great Lengths styling

Great Lengths is vooral bekend voor dé beste natuurlijke haarextensions op de markt! Great Lengths VS heeft maar liefst acht keer op een rij de Favorite Hair Extensions Award gewonnen in de Stylist Choice Awards. Deze fantastische extensions maken gebruik van keratinebondings en unieke haarverzorging en blijven zo bijzonder lang mooi en gezond! De Great Lengths stylingproducten zijn ideaal voor extensions, die heel gevoelig voor alcohol en andere agressieve bestandsdelen zijn, maar ook voor haar zonder extensions die wat extra liefde en zorg kan gebruiken bij het stylen. Alle Great Lengths stylingproducten zijn vrij van alcohol, SLS, siliconen en parabenen en creëren een fantastisch resultaat op een manier die het haar of de extensions niet beschadigt!

Direct werkende conditionerspray voor zacht, klitvrij haar

Het Great Lengths assortiment van JohnBeerens.com bestaat uit twee verschillende producten die het haar glanzend, handelbaar en soepel maken. De Great Lengths Protector Instant Care Spray is een leave-in treatment die het proces van stylen van het haar ondersteunt. Deze spray maakt het haar direct doorkambaar en geschikt voor styling. De actieve stof SOLAMER GR8 behoudt de haarkleur intensief en glanzend en beschermt het haar tegen UV-straling. Het haar wordt direct pluisvrij en vitaal – deze spray is ideaal als een snelle fresh-up om het haar snel klitvrij en style-baar te maken!

Intensieve glans en zachtheid met argan- en tijgernootolie

Voor een magisch glanzend effect dat de haren ook nog fluweelzacht maakt, breng een druppeltje Great Lengths Serum Haarfluid aan op het haar en geniet van de fantastische Hollywood-resultaat! Dit haarserum bevat arganolie, dé geheime tip voor soepele, schitterende lokken, en tijgernootolie voor een nóg bijzonderder resultaat. Het haar wordt ongelooflijk zacht en handelbaar, is gemakkelijk te stylen en ziet er niet vettig uit.

Great Lengths stylingproducten online bestellen

Deze royale Great Lengths producten maken het stylen van het haar het beste momentje van de dag! De unieke werkzame stoffen behouden de kleur en structuur van het haar terwijl het haar extra glans, zachtheid en volume krijgt. Heerlijk! Deze stylingproducten zijn veilig en eenvoudig te bestellen bij JohnBeerens.com. Wilt u graag persoonlijk advies over het gebruiken van deze Great Lengths stylingproducten of wilt u meer weten over Great Lengths? Neem dan gerust contact op met onze beautyspecialisten die graag klaar voor u staan! Dit kan telefonisch op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje