We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Hask Conditioner

JohnBeerens.com biedt een ruim assortiment met Hask Conditioner aan. De conditioners zijn geschikt voor diverse haartypes en houden het haar in topconditie. De conditioners zijn verrijkt met exotische ingrediënten en oliën, zoals argan olie, keratine en monoi kokosnoot olie. De Hask conditioners halen het beste in het haar naar boven en verzorgen het haar tot in de puntjes. JohnBeerens.com biedt 4 productlijnen van Hask aan, met elk een eigen conditioner. Deze productlijnen zijn gespecialiseerd in verschillende haartypes. Gebruik voor een optimaal resultaat de Hask Conditioners in combinatie met een bijpassende Hask Shampoo. 

Hask Argan Oil Repairing Conditioner

Hask Argan Oil Conditioner is verrijkt met Argan Olie. Dit maakt de Hask Argan Oil Conditioner perfect voor droog en futloos haar. Door het gebruik van deze conditioner  worden gespleten haarpunten voorkomen en wordt beschadigd haar hersteld.

Hask Blue Chamomile with Argan Oil Blonde Conditioner

In blond haar kunnen na verloop van tijd ongewenste geel- of oranje tinten ontstaan. De Hask Blue Chamomile with Argan Oil Blonde Conditioner gaat deze ongewenste tinten tegen en zorgt er daarnaast voor dat het haar wordt gevoed en verzorgd. 

Hask Keratin Protein Smoothing Conditioner

Hask Keratin Protein Smoothing Conditioner is speciaal voor beschadigd haar. Deze conditioner is verrijkt met keratine wat ervoor zorgt het haar wordt versterkt en wordt beschermd tegen de hitte van stylingtools en invloeden van buitenaf. 

Hask Monoi Coconut Nourishing Conditioner

Haks Monoi Coconut Nourishing Conditioner is speciaal voor droog haar dat wat extra verzorging kan gebruiken. Deze conditioner maakt het haar heerlijk zacht en beter beheersbaar.

Hask Conditioner online bestellen bij JohnBeerens.com

Bestel Hask Conditioner nu bij JohnBeerens.com en ontvang de producten snel in huis. Bij vragen kan je op werkdagen telefonisch terecht bij ons beautyteam via het nummer +31 (0)13 530 20 10.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje