We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Hask Haarolie

JohnBeerens.com biedt een ruim assortiment met Hask Haarolie aan, die het haar in topconditie houden. De haarolie van Hask is verrijkt met exotische ingrediënten en oliën, zoals argan olie, keratine en monoi kokosnoot olie. De Hask haarolie haalt het beste in het haar naar boven en verzorgt het haar tot in de puntjes. De diverse soorten haarolie zijn geschikt voor verschillende haartypes, zo vind je gegarandeerd een haarolie die bij jouw haartype past! Gebruik voor een optimaal resultaat de Hask haarolie in combinatie met een bijpassende Hask Shampoo en Hask Conditioner. 

Hask Argan Oil Repairing Shine Oil Vial

Hask Argan Oil Shine Oil Vial is verrijkt met Argan Olie. Dit maakt de Hask Argan Shine Oil Vial perfect voor droog en futloos haar. Door het gebruik van deze haarolie worden gespleten haarpunten voorkomen en wordt beschadigd haar hersteld. 

Hask Keratin Protein Smoothing Shine Oil Vial

Hask Keratin Protein Smoothing Shine Oil Vial is speciaal voor beschadigd haar. Deze haarolie is verrijkt met keratine wat ervoor zorgt het haar wordt versterkt en wordt beschermd tegen de hitte van stylingtools en invloeden van buitenaf. 

Hask Monoi Coconut Nourishing Shine Oil Vial

Haks Monoi Coconut Nourishing Shine Oil Vial is speciaal voor droog haar dat wat extra verzorging kan gebruiken. Deze haarolie maakt het haar heerlijk zacht en beter beheersbaar.

Hask Haarolie online bestellen bij JohnBeerens.com

 Bestel Hask Haarolie nu bij JohnBeerens.com en ontvang de producten snel in huis. Bij vragen kan je op werkdagen telefonisch terecht bij ons beautyteam via het nummer +31 (0)13 530 20 10.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje