We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Hask Shampoo

JohnBeerens.com biedt een ruim assortiment met Hask Shampoo aan. De shampoo's zijn geschikt voor diverse haartypes en houden het haar in topconditie. De shampoos zijn verrijkt met exotische ingrediënten en olië, zoals argan olie, keratine en monoi kokosnoot olie. De Hask shampoo's halen het beste in het haar naar boven en verzorgen het haar tot in de puntjes. JohnBeerens.com biedt 4 productlijnen van Hask aan, met elk een eigen shampoo. Deze productlijnen zijn gespecialiseerd in verschillende haartypes. Gebruik voor een optimaal resultaat de Hask Shampoo in combinatie met een bijpassende Hask Conditioner. 

Hask Argan Oil Repairing Shampoo

Hask Argan Oil shampoo is verrijkt met Argan Olie. Dit maakt de Hask Argan Oil Shampoo perfect voor droog en futloos haar. Door het gebruik van deze shampoo worden gespleten haarpunten voorkomen en wordt beschadigd haar hersteld.

Hask Blue Chamomile with Argan Oil Blonde Shampoo

In blond haar kunnen na verloop van tijd ongewenste geel- of oranje tinten ontstaan. De Hask Blue Chamomile with Argan Oil Blonde Shampoo gaat deze ongewenste tinten tegen en zorgt er daarnaast voor dat het haar wordt gevoed en verzorgd. 

Hask Keratin Protein Smoothing Shampoo

Hask Keratin Protein Smoothing Shampoo is speciaal voor beschadigd haar. Deze shampoo is verrijkt met keratine wat ervoor zorgt het haar wordt versterkt en wordt beschermd tegen de hitte van stylingtools en invloeden van buitenaf. 

Hask Monoi Coconut Nourishing Shampoo

Haks Monoi Coconut Nourishing Shampoo is speciaal voor droog haar dat wat extra verzorging kan gebruiken. Deze shampoo maakt het haar heerlijk zacht en beter beheersbaar.

Hask online bestellen bij JohnBeerens.com

Bestel Hask Shampoo nu bij JohnBeerens.com en ontvang de producten snel in huis. Bij vragen kan je op werkdagen telefonisch terecht bij ons beautyteam via het nummer +31 (0)13 530 20 10.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje