We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Herôme nagelverzorging

Het Nederlandse high-end cosmeticamerk Herôme heeft al sinds 1982 zijn eigen unieke beauty producten ontwikkeld, geproduceerd, gedistribueerd en verkocht zowel in Nederland als in het buitenland. Het verhaal van Herôme begon toen oprichter Margreet van Roemburg een oplossing voor haar zachte, splijtende nagels verder wou ontwikkelen. Mooie en gezonde handen en nagels zijn nog steeds hoog op de prioriteitenlijst van Herôme, en met de nagelverzorgingsproducten van Herôme krijgt u sterke, mooie nagels die uw look compleet maken!

Gezonde, lange nagels met Herôme nagelverharders

Het vlaggenschip van Herôme is vanzelfsprekend het product waarmee alles begon: de Herôme Nagelverharder. Zeer geschikt voor zwakke en zachte nagels, deze versterkende kuur van 14 dagen geeft de nagels ongelooflijke sterkte zodat ze mooi, gezond en lang kunnen groeien. Geen ingescheurde of afgebroken nagels meer! Naast deze wondermiddel biedt Herôme ook unieke producten voor verschillende nagelproblemen: de Herôme Bye Bite voor zowel mannen als vrouwen gaat het nagelbijten tegen en de Herôme Base Coat Ridge Filling laat de nagellijntjes en deukjes in de nagels verdwijnen voor soepele nagels die daarna gemakkelijk zijn om te lakken. Wat uw nagelprobleem ook is, heeft Herôme de oplossing!

Maak elke look af met de stijlvolle Herôme nagellakken

Een goede nagelvijl is essentieel en Herôme heeft ook een aantal glasvijlen, vijlen in reisformaat en glans gevende vijlen ontwikkeld. De Herôme Vijl 4 Stappen is een vier-in-één nagelvijl waarmee u de nagels in de gewenste lengte en vorm kunt vijlen, eventuele haakjes verwijderen, de nagel polijsten en tot sluit de nagel afsluiten zodat vocht en bacteriën afgeweerd worden. Deze mooie, natuurlijke look kunt u nog benadrukken met een subtiele French Manicure! De nagels krijgen een professionele, verzorgde uitstraling en de Herôme nagellak maakt ze sterker tegen dagelijkse schadelijke invloeden van buitenaf. En als u weer zin in een nieuwe look heeft, gebruik de Herôme Nail Polish Remover zonder Aceton voor het verwijderen van nagellak. Deze milde maar effectieve nagellakremover laat de nagels nooit uitgedroogd of beschadigd achter!

Herôme nagelverzorgingsproducten online bestellen

Met Herôme nagelverzorgingsproducten krijgt u altijd mooie, sterke nagels – nailed it! Heeft u vragen over Herôme of krijgt u graag persoonlijk advies bij het maken van een keuze? Neem dan gerust contact op met onze beautyspecialisten die graag voor u klaar staan! Dit kan telefonisch op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje