Weergave Rooster Lijst
1 Item
per pagina
Aflopend sorteren
  1. ISO Mini Silk Stijltang Roze (Home)
    • 0,5 inch keramische toermalijnen platen
    • Temperatuur van 210°C
    • Dubbele voltage 110 – 240V
    • Geschikt voor ieder haartype
Weergave Rooster Lijst
1 Item
per pagina
Aflopend sorteren

ISO Beauty mini

ISO Beauty is het merk van de toekomst. Zo ontwikkelt ISO Beauty continu de nieuwste technieken op het gebied van stylingtools waardoor u altijd vernieuwende producten heeft van hoge kwaliteit. Een trendsetter dus op het gebied van stylingtools, een ISO Beauty tool is dan ook een must have voor de gadget liefhebber! Alle ISO mini stijltangen zijn voorzien van een keramische heater die voor een ultiem glanzend resultaat zorgt. Hiernaast zijn de keramische heaters positief geladen en produceren ze negatieve ionen, waardoor het vocht optimaal in het haar wordt behouden. De keramische heaters in ISO mini stijltangen zorgen er ook voor dat de haarschubben gesloten worden, waardoor de kleur van het haar langer wordt behouden. De ISO mini stijltangen zijn klein, lichtgewicht en compact, maar net zo effectief en eenvoudig te gebruiken als de grotere versies – perfect voor kortere haren of op reis!

Compacte stylingtools voor onderweg of voor kort haar

Het handige kleine formaat van de ISO Beauty mini stijltangen maakt deze stylingtools ideaal om mee te nemen. Ze passen in een handtas zodat u uw haar echt on-the-go kunt stylen! Het ISO Silk Hoesje is perfect om uw ISO stylingtool onderweg te beschermen en hij is verkrijgbaar in vijf verschillende prachtige kleuren. Door de smalle 0,5 inch toermalijnen keramische platen van ISO Beauty mini stijltangen, zijn deze stylingtools ook ideaal voor kortere haren! Het bijwerken van een pony is ook in een ogenblik gedaan met deze compacte mini stijltangen. De trendy, hippe kleuren en printen betekenen dat u voortaan altijd herkent welke stijltang in de zee van zwarte stylingtools van u is – maar natuurlijk is er ook een chique witte design verkrijgbaar!

ISO Beauty mini stijltangen online bestellen

Met de ISO Beauty mini stijltangen zorgt u voor een langdurig, glanzend resultaat in een handomdraai! Omdat ze zo handig zijn om mee te nemen, zijn deze kleinere stijltangen ideaal voor alle last-minute styling behoeftes. Heeft u vragen over de ISO mini stijltangen of krijgt u graag persoonlijk advies bij het maken van een keuze? Neem dan gerust contact op met onze beautyspecialisten die graag klaar voor u staan! Dit kan telefonisch op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via [email protected]

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje