Weergave Rooster Lijst
3 Items
per pagina
Aflopend sorteren
Weergave Rooster Lijst
3 Items
per pagina
Aflopend sorteren

ISO extensions

ISO is bekend om zijn breed assortiment geweldige stylingtools en haarverzorgingsproducten, maar dit topmerk heeft ook prachtige clip-in extensions op de markt gebracht. Niet iedereen is gezegend met een volumineuze, lange bos haar van Moeder Natuur, maar met clip-in extensions kan iedereen meer volume, lengte en kleur in het haar krijgen! Deze extensions met handige clips kunnen gemakkelijk en snel thuis in het haar aangebracht worden. Zo krijgt u een nieuwe haarstijl in een handomdraai, zonder schade aan uw eigen haar. Het resultaat ziet er prachtig en natuurlijk uit, en niemand kan zien dat de lange, volle lokken niet helemaal van uzelf zijn!

Meer volume, meer lengte, meer mogelijkheden!

De ISO Extensions zijn verkrijgbaar in synthetisch en natuurlijk haar, en uw persoonlijke wensen bepalen welke extensions beter bij u passen. Als u regelmatig gebruik van hittestyling tools maakt, dan is de puur menselijk Remy haar de beste keuze voor u. Dit 100% natuurlijke haar van extreem hoge kwaliteit zorgt voor een natuurlijk en prachtig resultaat en is helemaal stylebaar net zoals uw eigen haar. Vandaag een glad, steil kapsel en morgen wilde krullen – deze veelzijdige extensions maken alles mogelijk. Geniet van uw haar – op uw manier! De clip-in extensions geven u een geweldige confidence boost tijdens speciale gelegenheden, maar u kunt ze natuurlijk ook gewoon dagelijks gebruiken. Een oplossing zowel voor iedereen met fijne, futloze haren als voor degenen die van de diverse mogelijkheden van lang, dik haar willen genieten snel en moeiteloos. Met de ISO clip-in extensions worden al uw haarfantasieën waar en krijgt u sprookjesachtige, schitterende lokken!

ISO extensions online bestellen

De ISO extensions zijn gemaakt met kwaliteit en duurzaamheid, en ze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en kleuren. Zo passen ze ideaal bij elk haartype en kapsel en krijgt u natuurlijke volume en lengte in uw haar wanneer u maar wilt! Deze geweldige extensions zijn veilig en eenvoudig te bestellen bij Pro-JohnBeerens.com. Heeft u vragen over de ISO clip-in extensions? Neem dan gerust contact op met onze professionals die graag klaar voor u staan! Dit kan telefonisch op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via [email protected]

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje