We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

J Beverly Hills Droogshampoo

Last van snel vet wordend haar, maar wilt u niet te vaak het haar wassen? Geen zorgen! Met de J Beverly Hills droogshampoo kan u langer genieten van uw schone haren! Té vaak het haar wassen is niet goed voor het haar zelf, maar soms kan het helaas niet anders. De droogshampoo van J Beverly Hills biedt hier de oplossing. Het haar voelt weer fris aan en ziet er niet meer vet uit!

  • Verfrissende droogshampoo
  • Geeft extra volume en een fris gevoel aan het haar
  • Stel het wassen met een dag uit
  • Geschikt voor alle haartypen

De droogshampoo van J Beverly Hills

De dry clean spray shampoo is een shampoo verrijkt met Tea Tree, Jojoba, rozemarijn en lavandel extracten. Deze droogshampoo van J Beverly Hills verzacht en hydrateert de hoofdhuid en geeft extra volume aan het haar. Ook wordt de hoofdhuid gereinigd en vermindert gele tinten in het haar. Uw haar krijgt een mooie glans en veel volume.

Veilig online J Beverly Hills droogshampoo bestellen

Geniet nog een dag langer van frisse haren met de J Beverly Hills droogshampoo! Heeft u nog vragen over de shampoo van J Beverly Hills of wilt een graag een uitgebreid persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze Beautycare team. Door middel van de uitgebreide kennis van onze beautyspecialisten kunnen wij u altijd de juiste adviezen geven die u nodig heeft! Onze beautyspecialisten zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje