We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

J Beverly Hills Exclusive

J Beverly Hills heeft een exclusieve lijn van verzorgingsproducten ontwikkeld. Verschillende internationale sterren zoals Brad Pitt, Sandra Bullock en John Travolta gebruiken deze geweldige producten. De J Beverly Hills exclusive producten kenmerken zich door zeer hoge kwaliteit. Alle J Beverly Hills exclusive producten zijn gebaseerd op hoogwaardige plantaardige ingrediënten en etherische oliën.

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Voor mannen en vrouwen
  • Voor ieder haartypen

De Exclusive producten van J Beverly Hills

De Exclusive lijn van J Beverly Hills bestaat uit een shampoo, conditioner, foam, treatment, paste, clay, wax, mist, serum, spray, gel, mousse en lotion. Voor ieder haartypen is er een product die het haar goed verzorgt en diep reinigt. Zo is er de J Beverly Hills Everyday Moisture Infusing Shampoo. Dit is een verfrissende shampoo die het vocht in het haar behoudt. Naast verschillende shampoos zijn er ook verschillende soorten conditioners. Zo is er de Control Taming Conditioner. Bij deze conditioner wordt het haar zachter en beter te behandelen. Nadat het haar gereinigd is kan het in model gebracht worden. Ook voor de finishing touch heeft de Exclusive lijn van J Beverly Hills producten. Zo is er de Hold Me Lite Finishing Spray. Dit is een haarlak die het haar een natuurlijke glans en flexibiliteit geeft. Verder biedt de J Beverly Hills Exclusive lijn nog vele andere producten met een hoogwaardige kwaliteit.  

Beautycare afdeling

Geef uw haar de beste verzorgingsproducten met de J Beverly Hills Exclusive lijn! Mocht u nog vragen hebben over de producten van J Beverly Hills, dan kunt u altijd contact opnemen met onze beautyspecialisten. Zij geven u altijd het uitgebreid en persoonlijk advies. Onze beautyspecialisten zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje