We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

J Beverly Hills Verzorging

Huid en haar bepalen een groot gedeelte van het uiterlijk. Het is daarom ook belangrijk om deze goed te verzorgen. Dit is dan ook de reden waarom J Beverly Hills een verzorgingslijn heeft ontwikkeld speciaal voor de huid.

De verzorgingsproducten van J Beverly Hills

De J Beverly Hills hand & body lotion is verrijkt met een unieke mix van olijf en lavendel essentiële oliën die perfect is voor kalmerende zintuigen en vocht toevoegen om een droge huid te genezen. Daarnaast isJ Beverly Hills Hand & Body Wash een reinigende zeep die uit een mix van essentiële oliën bestaat. Deze oliën zorgen ervoor dat de huid zijdezacht zal aanvoelen en gedurende de hele dag gehydrateerd blijft. Het assortiment bestaat ook uit een treatment. De J Beverly Hills Platinum Repair Treatment is een soort olie voor de hoofdhuid. Deze verbetert de vochtbalans en verzorgt de hoofdhuid. Dit repair treatment gaat de verwoestende effecten van het milieu, chemische verwerking en stress tegen. Het haar zal vanuit de haarwortels hersteld worden.

Beautycare team

Bestel vandaag nog de huid verzorgingsproducten van  J Beverly Hills en geniet morgen al van de beste verzorging voor uw huid! Heeft u nog vragen over de producten of wilt u graag een uitgebreid persoonlijk advies? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Door veel kennis en ervaring kunnen zij u optimaal helpen bij het geven van advies en het beantwoorden van uw vragen! U kunt onze beautycare afdeling bereiken op werkdagen van 9.00-20.30 uur via +31 (0)13 530 2010 of per e-mail via: [email protected]

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje