We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

J Beverly Hills Wax

Een J Beverly Hills wax is ideaal voor het gebruik op kort of halflang haar. Door het gebruik van een J Beverly Hills wax kunt u het haar in elk gewenst kapsel krijgen maar ook tussendoor restylen. Het gebruik van een J Beverly Hills wax is dus zeer geschikt voor mensen die graag het kapsel willen hermodelleren.

  • Voor mannen en vrouwen
  • Geeft het haar een glanzende finish
  • Vrij van SLS, sulfaten en parabenen

J Beverly Hills Polish High Gloss Finishing Wax

Zodra het haar gereinigd en verzorgd is met onder andere een shampoo, conditioner of masker kan het haar in model gebracht worden. De Polish High Gloss Finishing Wax is het ultieme stylingproduct om het haar in het gewenste model te brengen. Het haar krijgt meer glans zonder dat het plakt of hard aanvoelt. De wax is ideaal voor droog en stug haar. De wax is namelijk een redelijk vettig stylingproduct die ervoor zorgt dat het haar een ultieme glans krijgt zonder dat het hard wordt. Dit dankzij de ingrediënten saffloer en aloë Vera.  

Saffloer en aloë Vera

Aloë Vera draagt bij aan het bevorderen van de haargroei, terwijl het tegelijkertijd water en vocht behoudt. Saffloer olie is daarnaast ook een olie die zeer gunstig is voor haargroei. Deze olie voet de wortels en dringt diep in de hoofdhuid. Ook voorkomt saffloer droogheid.

Beautycare afdeling

Wilt u uw haar heel de dag in model houden? Gebruik dan de J Beverly Hills wax! Het haar zal perfect in model zitten, maar wel hermodelleerbaar zijn. Bestel ze vandaag nog en heb de producten morgen al in huis! Mocht u nog vragen hebben over de producten van J Beverly Hills , dan kunt u altijd contact opnemen met onze beautyspecialisten. Zij geven u altijd het uitgebreid en persoonlijk advies. Onze beautyspecialisten zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje