We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Janzen Body Lotion

De producten van Janzen zijn geïnspireerd op wereldreizen, op de ontdekking van het onbekende en het bewust zijn van kleine dingen. De geuren zijn dan ook verzameld van over de hele wereld, om u een heerlijke ervaring te bieden. De bodylotions van Janzen bieden heerlijke ontspanning waarbij de geuren u meenemen naar verre oorden. De bodylotions hydrateren de huid zodat het weer tegen een stootje kan. De formule is makkelijk smeerbaar en trekt snel in.

Collecties van Janzen

Janzen biedt een breed scala aan collecties, elk met een eigen geur. De ene geur is meer fris, de ander meer verleidelijk. Hieronder vindt u per variant wat de hoofdbestanddelen zijn van de geur, zodat u kunt beslissen welke het best bij u past.

 

Bestel Janzen Body Lotion veilig online

Geef uw huid de hydratatie en ontspanning die het verdient met de bodylotions van Janzen. Kies uw favoriete geur, bestel voor 22:00 bij JohnBeerens.com en ontvang uw bodylotion morgen al in huis. Heeft u vragen over Janzen, de geuren of de bodylotions? Neem gerust contact op de één van onze beautyspecialisten via +31 (0)13 – 5 30 20 10 of mail naar [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje