We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Janzen Body Scrub

Het scrubben van het lichaam is erg belangrijk om de huid optimaal te reinigen. Janzen Body Scrub zorgt niet alleen voor een goede reiniging maar verzorgt en verwent de huid. De Body Scrub van Janzen is vrij van siliconen, parabenen, sulfaten en SLS. Dankzij de zo min mogelijk gebruik te maken van de chemicaliën zijn de producten van Janzen goed om de huid in balans te houden.

Verschillende soorten Janzen Body Scrub

Dankzij de 3 verschillende oliën die in de Janzen Body Scrub zitten, wordt de huid gereinigd, verzorgd en verwend. Door het verwijderen van de dode huidcellen kan de huid weer optimaal ademen en krijgt het weer een gezonde uitstraling. De Janzen Body Scrub is gebaseerd op de Thalasso Therapie: een kuur met zeewater, rijk aan organische zouten, mineralen en sporenelementen. De scrub zorgt voor de rust en de kracht van de huid waardoor het satijnenzacht wordt. Er zijn 8 verschillende geuren van de Janzen Body Scrub:

  1. Grey 04: De Ceder & Sandelwood is een heerlijke aardse geur met zeldzame nuances
  2. Black 22: Bergamot & Tonka Beans zorgt voor een rijke, frisse, warme geur
  3. Blue 33: heeft een heerlijke geur van Patchouli & Blue Ceder die fruitig en ruig is
  4. Brown 51: heeft een Exotic Flower & Saffron geur die rijk is met luxe
  5. Fuchsia 69: is een heerlijke geur van Jasmin & Ylang-Ylang die verleidelijk en zacht is
  6. Orange 77: De Fresh Rose & Mandarin is een heerlijke zomerse geur die onweerstaanbaar is.
  7. Sky 11De Blue Musk & Cardamom is een mysterieuze, licht androgyne geur met daarnaast subtiele accenten van jasmijn en cederhout.
  8. Skin 90: De White Lily & Cherry Blossom is opgewekt en vrolijk met het subtiele van kersenbloesem afgewisseld met het frisse van de lelie en krachtige van de tonkaboon.

De Janzen Body Scrub bestellen

Geef uw huid een goede reiniging en verwenning met de heerlijke Janzen Body Scrub. Deze 8 heerlijke varianten zijn snel en gemakkelijk te bestellen via onze webshop JohnBeerens.com. Komt u er niet uit of misschien heeft u een vraag over de Janzen Body Scrub? Onze beautyspecialisten staan u graag te woord. We zijn iedere werkdag bereikbaar van 9.00-20.30 via het nummer:  +31 (0)13 530 2010 of via het e-mailadres: [email protected]

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje