We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Janzen Body Spray

Iedereen wil altijd een fris gevoel bij zich hebben. Of het nou na het douchen, heerlijk badderen of na het sporten is. De Janzen Body Spray zorgt daarvoor keer op keer. De 6 heerlijke varianten zijn heel erg gemakkelijk mee te nemen in de tas zodat u altijd het frisse gevoel bij zich kunt hebben.

Verschillende soorten Janzen Body Spray

De Janzen Body Spray is heerlijk en licht. De spray is hydraterend. Dankzij het ingrediënt Aloë Vera wordt de huid verzorgt en gevoed waardoor het soepel en zacht wordt. Dit product is geschikt voor alle huidtypes. De Body Sprays van Janzen zijn er in 6 heerlijke varianten:

  1. De Grey 04 met een heerlijke aardse geur
  2. De Black 22 die een fris-warme geur bevat
  3. De Blue 33 met een fruitige geur
  4. De Brown 51 die een warme, luxe geur heeft
  5. De Fuchsia 69 met een verleidelijke, zachte geur
  6. De Orange 77 die een onweerstaanbare, zomerse geur heeft

Al deze heerlijke varianten zijn verkrijgbaar in onze webshop JohnBeerens.com

Janzen Body Spray bestellen

Haal snel het frisse gevoel bij u op dankzij de Janzen Body Spray. Er is keuze uit de 6 heerlijke varianten in verschillende geuren. De Janzen Body Spray is snel en gemakkelijk te bestellen in onze webshop. Heeft u vragen over de body spray of over Janzen zelf? Onze beautyspecialisten staan voor u klaar en zijn iedere werkdag bereikbaar van 9.00-20.30 via het nummer: +31 (0)13 530 2010 of via het e-mailadres: beautycare@johnbeerens.com

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag