We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Janzen Deodorant

Janzen is een Nederlands merk met verschillende huidverzorgingsproducten en geuren voor in huis. Het merk heeft als doel om intense luxe bereikbaar te maken. Hun motto is dan ook “ Alle producten van Janzen zijn verkrijgbaar in verschillende rustgevende parfums. Om uw huidverzorgingsroutine compleet te maken heeft Janzen ook een aantal soorten deodorant in hun assortiment opgenomen. Deze zijn de combineren met de andere producten van Janzen en geven zo een intense geursensatie en een fris gevoel, de hele dag door. De deo’s van Janzen zijn mild voor de huid en bevatten geen siliconen, minerale oliën en aluminium zouten.

De verschillende geuren

  • Grey 04: Grey 04 Ceder & Sandelwood heeft een aardse geur. Het parfum is zuiver met zeldzame nuances. De geur bestaat uit hars en houtsnippers, atlasceder en balsamico’s van Australisch sandelhout in combinatie met guayacan en teakhout. 
  • Black 22: Black 22 Bergamot & Tonka Beans is een rijke, fris-warme geur. De geur bestaat uit levendige bergamot met warme, zoete tonkabonen, hete kruiden en tropische schorsen.
  • Blue 33: Blue 33 Patchouli & Blue Ceder is een fruitige geur van ruige patchouli omringd door blauwe ceder, aangevuld met fruitige noten en citrus.
  • Brown 51: Brown 51 Exotic Flower & Saffron is een luxe en warm parfum. De geur bestaat uit amber, vermengd met stoere saffraan, kruiden en exotische bloemen.
  • Fuchsia 69: Fuchsia 69 Jasmine & Ylang-Ylang heeft een verleidelijke, zachte geur. Het parfum bestaat uit bloemblaadjes, exotische essences en de verleiding van ylang-ylang. Witte bloemen, waaronder jasmijn, anjer en zachte gardenia bepalen deze geur.
  • Orange 77: Orange 77 Fresh Rose & Mandarin is een zomers, onweerstaanbaar en zinnenprikelend parfum. De geur bestaat uit bloemen, fruit en vanille. Een vleugje kokos, bergamot, zonnige heliotroop en sandelhout maken deze geur af.

Bestel Janzen Deodorant Online

Ervaar zelf het luxe gevoel van de deodorant van Janzen en bestel vandaag nog een van de verschillende geuren veilig en snel via JohnBeerens.com. JohnBeerens.com is een officieel verkooppunt van Janzen en biedt het volledige assortiment. Bij vragen over de werking van de deoderant of over het merk Janzen kunt u altijd terecht bij onze beautycare via beautycare@johnbeerens.com of telefonisch via +31 (0)13 5 30 20 10.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag