We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Janzen Home Fragrance Refill

Heeft u genoten van de geurstokjes van Janzen maar is het parfum op? Geen zorgen, u kunt heel makkelijk navullingen van uw favoriete geur bestellen op JohnBeerens.com! Om geurenblindheid te voorkomen kunt u ook eens kiezen voor een andere geur, of u kunt de geurstokjes verplaatsen naar een andere ruimte. De navullingen zijn inclusief nieuwe stokjes. De geurstokjes en parfum zijn vrij van synthetische bestanddelen.

Geuren van Janzen

De parfums van Janzen zijn divers en geïnspireerd op reizen over de hele wereld. Er is daarom altijd wel een geur die geschikt is bij een bepaalde mood. De volgende geuren zijn beschikbaar:

Koop Janzen Home Fragrance Refill veilig online

Geniet nog langer van een heerlijke geur in huis en bestel de navullingen van Janzen geurstokjes! Als u vandaag voor 22:00 bij JohnBeerens.com bestelt, ontvangt u de navullingen, indien voorradig, morgen al in huis! Zo kunt u snel genieten van de speciale geuren van Janzen. Heeft nu nog vragen over de geurstokjes of navullingen van Janzen? Stel ze gerust aan onze Beautycare afdeling via +31 (0)13 – 5 30 20 10 of mail naar [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje