We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Janzen Hand Cream

Janzen inspireert zijn geuren op ingrediënten van over de hele wereld. De geuren zijn aards, subtiel, eigenzinnig en sensueel, alsof u midden in de natuur terecht komt. De hand cream van Janzen bieden een dagelijkse verwennerij die een droge huid direct tegengaat. De cream is makkelijk smeerbaar en trekt snel in. De formule verzorgt en beschermt, en is ook geschikt voor voeten.

Verschillende collecties

Janzen biedt verschillende collecties producten in allerlei geuren. De ene geur is meer licht, vrouwelijk en fruitig, de ander meer krachtig en androgyn. Er is dus altijd wel een geur die bij u en uw mood past.

Bestel Janzen Hand Cream veilig online

Heeft u last van droge handen? Bestel dan de hand cream van Janzen. Droge plekjes verdwijnen als sneeuw voor de zon en uw handen zijn weer verzorgd en beschermd. Als u vandaag voor 22:00 bestelt bij JohnBeerens.com, ontvangt u uw producten, indien voorradig, morgen al in huis! Bent u benieuwd welke hand cream of geur van Janzen het beste bij u past? Neem dan contact op met één van onze beautyspecialisten via +31 (0)13 – 5 30 20 10 of mail naar [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje