We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Janzen Home & Beauty Sets

Janzen is een verfijnd merk op gebied van lichaamsverzorging. Zo zijn er verschillende producten waarmee u het lichaam optimaal kan verzorgen. Van een heerlijke douchegel tot een fijne bodyspray, Janzen heeft het allemaal. De producten van Janzen zijn heerlijk om jezelf mee te verwennen maar uiteraard ook leuk om als cadeau te geven.

Genieten van je favoriete producten

Om thuis te kunnen genieten, heeft Janzen de Home & Beautyset ontwikkeld. Dit is een heerlijke set om thuis van te genieten. De setjes zijn verkrijgbaar per lijn van Janzen. De set bestaat uit een bodyspray, verzorgende handcrème, showerfoam en geurstokjes. Zo zijn er acht setjes die refereren naar de kleuren en de lijnen van Janzen:

Er zijn namelijk van de Home & Beauty Sets 8 unieke Janzen parfums met ieder een eigen karakter. De Janzen parfumcollectie bestaat uit Grey 04, Black 22, Blue 33, Brown 51, Fuchsia 69, Orange 77, Skin 90 en Sky 11.

  • Grey 04: Grey 04 Ceder & Sandelwood heeft een aardse geur. Het parfum is zuiver met zeldzame nuances. De geur bestaat uit hars en houtsnippers, atlasceder en balsamico’s van Australisch sandelhout in combinatie met guayacan en teakhout. 
  • Black 22: Black 22 Bergamot & Tonka Beans is een rijke, fris-warme geur. De geur bestaat uit levendige bergamot met warme, zoete tonkabonen, hete kruiden en tropische schorsen.
  • Blue 33: Blue 33 Patchouli & Blue Ceder is een fruitige geur van ruige patchouli omringd door blauwe ceder, aangevuld met fruitige noten en citrus.
  • Brown 51: Brown 51 Exotic Flower & Saffron is een luxe en warm parfum. De geur bestaat uit amber, vermengd met stoere saffraan, kruiden en exotische bloemen.
  • Fuchsia 69: Fuchsia 69 Jasmine & Ylang-Ylang heeft een verleidelijke, zachte geur. Het parfum bestaat uit bloemblaadjes, exotische essences en de verleiding van ylang-ylang. Witte bloemen, waaronder jasmijn, anjer en zachte gardenia bepalen deze geur.
  • Orange 77: Orange 77 Fresh Rose & Mandarin is een zomers, onweerstaanbaar en zinnenprikkelend parfum. De geur bestaat uit bloemen, fruit en vanille. Een vleugje kokos, bergamot, zonnige heliotroop en sandelhout maken deze geur af.
  • Sky 11:Sky 11 is een mysterieuze, licht androgyne geur met daarnaast subtiele accenten van jasmijn en cederhout. Van zachte naar zoete tonen, van stoere naar tedere accenten. Blue Musk & Cardamom is, om meerdere redenen, een parfum om niet snel te vergeten.
  • Skin 90: Skin 90 is opgewekt en vrolijk. Het subtiele van de kersenbloesem wordt in dit parfum afgewisseld met het frisse van de lelie en krachtige van de tonkaboon. Verder in dit bouquet fragmenten van peer, appel, framboos en hints of vanilla. 

Bestel Janzen online

Verwen jezelf met een heerlijke Janzen Home & Beautyset, het lichaam verdient immers de beste verzorging. Bestel uw favoriete setje vandaag nog online bij JohnBeerens.com zodat u binnen een mum van tijd uw huid kan laten stralen. Heeft u nog vragen over de producten van Janzen? Neem dan contact op met onze beautyspecialisten via beautycare@johnbeerens.com of telefonisch via: +31 (0)13 – 5 30 20 10. 

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje