We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Janzen Shower Gel

De geuren van Janzen nemen u mee naar verre oorden, tropische locaties en onontdekte natuurgebieden. Met ingrediënten die over de hele wereld verzameld zijn combineert Janzen de ideale geuren voor de ultieme ontspanning. Met de shower gels van Janzen tovert u uw douche om in een privéspa, waar ontspanning centraal staat. De gel verzacht de huid en is daarnaast ook als badschuim te gebruiken.

Geuren van Janzen

Janzen biedt een breed assortiment aan shower gels, die elk in een eigen geurcollectie passen. Zo kunt u zich op diverse manieren omringen met uw favoriete geur. De geuren van Janzen gaan van kruidig tot fris, van sensueel tot krachtig en van androgyn tot vrouwelijk. Er is dus altijd wel een geur voor u! Hieronder ziet u per geur wat de hoofdbestanddelen zijn.

Shower Gel van Janzen veilig online bestellen

Maak van uw badkamer een wellnessresort met de heerlijke shower gels van Janzen. Via JohnBeerens.com bestelt u veilig en vertrouwt. Als u vandaag bestelt, dan heeft u uw favoriete producten, indien voorradig, morgen al in huis! Heeft u nog vragen over de shower gels van Janzen of bent u benieuwd welke geur bij u past? Neem dan gerust contact op met onze beautycare afdeling via +31 (0)13 – 5 30 20 10 of mail naar [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje