We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Joico Daily Care

Gebruikt u dagelijks een haarverzorgingsproducten? Dan is de Joico Daily Care lijn ideaal voor uw.  De Joico Daily Care producten zorgen voor een alledaagse  reiniging en verzorging van het haar en zijn daardoor milder dan andere lijnen van Joico.

  • Voor mannen en vrouwen
  • Voor dagelijks gebruik

De Daily Care producten van Joico

De Joico Daily Care lijn bestaat uit meerdere producten die speciaal zijn ontworpen voor dagelijks gebruik. De Joico Daily care producten zijn geschikt voor normaal, droog of vettiger haar, waardoor het voor de meeste mensen geschikt is. Zo is de Joico Daily Care Balancing Shampoo een uitstekende keuze wanneer men een normaal haartype heeft dat een zachte reiniging nodig heeft. Toekomstige beschadigingen aan het haar worden tegengegaan met regelmatig gebruik van deze shampoo. Daarentegen is de Joico Daily Care Treatment Shampoo zeer geschikt voor de gevoelige hoofdhuid. De Joico Daily Care Treatment Shampoo is een uitstekende keuze wanneer men last heeft van roos, psoriasis of seborrhea. Na het gebruik van de shampoo kan de conditioner worden gebruikt. De Joico Daily Care Balancing Conditioner is een crèmespoeling die zorgt dat de vochtbalans van het haar en de hoofdhuid op peil wordt gehouden. Het haar wordt diep gehydrateerd. De Daily Care lijn heeft ook een treatment in haar assortiment. De Joico Daily Care Leave-In Detangler is een leave-in treatment voor het haar. Het haar zal gehydrateerd en beschermd worden, waardoor het ook weer een prachtige glans krijgt.

Betrouwbaar Joico Daily Care bestellen

Geniet van een dagelijkse reiniging en voeding van uw haar met de Daily Care producten van Joico! Heeft u nog vragen over de producten of wilt u graag een uitgebreid persoonlijk advies? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Door veel kennis en ervaring kunnen zij u optimaal helpen bij het geven van advies en het beantwoorden van uw vragen! U kunt onze beautycare afdeling bereiken op werkdagen van 9.00-20.30 uur via +31 (0)13 530 2010 of per e-mail via: [email protected]

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje