We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Joico Gel

De Joico gel producten uit de Joico Style & Finish lijn bestaat uit een zestal soorten gel. Voor alle haartypes en kapsels is een geschikte gel te vinden.  

  • Brengt haar in model
  • Geschikt voor alle haartypes
  • Voor mannen en vrouwen

Joico Gel producten

Met de gel producten van Joico kan ieder gewenst kapsel worden waargemaakt. Variërend van de Joico Super Shine tot de Joico Power Gel is er voor ieder gewenst model een geschikte gel verkrijgbaar. De Power gel geeft een ultrasterke hold voor de meest extreme kapsels terwijl de Super Shine zorgt voor een medium hold en een prachtige glans. Tussen deze twee uiterste in het Joico Gel assortiment zijn nog vier andere varianten verkrijgbaar met elk eigen speciale eigenschappen. Het maakt niet uit wat voor kapsel je wilt creëren, met de Gel van Joico ben je perfect geholpen!

Joico Wax bestellen

Alle haartypes onder controle met de Wax van Joico! JohnBeerens.com is een officieel verkooppunt van Joico. U bent gegarandeerd van 100% originele producten. Door middel van de uitgebreide kennis van onze beautyspecialisten kunnen wij u daarnaast altijd de juiste adviezen geven die u nodig heeft! Onze beautyspecialisten zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje