We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

José Eber accessoires

José Eber ´s werelds bekendste haarstylist gevestigd in Beverly Hills, heeft zijn handen in het haar van meerdere Hollywood sterren gezet. Het merk staat bekend om de geweldige stylingtools. En bij de stylingtools horen natuurlijk ook accessoires bij.

Verschillende haaraccessoires José Eber

Voor het ontkiltten en ontwarren van het haar is de José Eber Styling Comb echt perfect. Het kan gebruikt worden zowel op nat als op droog haar. Een goede bescherming van je handen tijdens het stylen is erg belangrijk. De José Eber Hittebestendige handschoen zorgt er voor dat het haar op de gewenste manier gestyled kan worden zonder jezelf te verbranden. Om de stylingtools ergens neer te leggen of op te bergen is er de José Eber Hittemat & Opberghoes er perfect voor. Het is gemaakt van een hittebestendig materiaal waardoor het tegen de heetste temperatuur van de stylingtools kan. José Eber heeft ook hele fijne serums voor het haar. Ze zijn wel alleen in combinatie te gebruiken met de stylingtools van het merk.  De producten beschermen het haar tegen de hitte van de tools, maken het pluisvrij, geven het extra volume of maken het haar extra glad.

José Eber accessoires bestellen

Bent u geïnteresseerd in eén van deze fijne haarproducten? Ze zijn allemaal snel en veilig te bestellen in onze webshop JohnBeerens.com. Heeft u vragen over het merk José  Eber of over deze haaraccessoires? Wij staan op alle werkdagen voor u klaar vanaf 9.00 - 20.30 en zijn bereikbaar via het nummer: +31 (0)13 – 5 30 20 10. 

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje