We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Kérastase Aura Botanica

Heeft u last van pluizig haar? Dan is de Kérastase Aura Botanica lijn perfect voor u! Deze haarproducten zijn namelijk allemaal geschikt om pluizig en dof haar tegen te gaan. De producten gaan pluis tegen, voegten glans toe en zorgen voor zacht haar.

  • Geschikt voor pluizig haar
  • Geen sulfaten, siliconen en parabenen
  • Voedt de haarvezels

Kérastase Aura Botanica bij Johnbeerens.com

In onze webshop vindt u verschillende producten van Kérastase speciaal voor futloos haar. We zetten de favorieten Kérastase Aura Botanica voor u op een rijtje:

  • Kérastase Aura Botanica Bain Micellaire Shampoo: een milde reiniging voor dof en futloos haar. De shampoo gaat 72 uur lang pluis tegen, zorgt voor een mooie glans en bevat geen siliconen en sulfaten. De Kérastase Aura Botanica Bain Micellaire Shampoo bevat kokosnoot en argan olie voor een optimaal en langdurig resultaat. De shampoo is tevens een voorbereidende behandeling op het gebruik van Kérastase Aura Botanica Soin Fondamental Conditioner.
  • Kérastase Aura Botanica Huile Fraiche Bi-Phase Oil Mist: is een hydraterende olie spray. De Bi-Phase Mist hydrateert het haar, gaat pluis tegen en voegt een gezonde glans toe. Kérastase Aura Botanica Huile Fraiche Bi-Phase Oil Mist verzwaart het haar niet en bevat geen siliconen of parabenen voor een optimaal en langdurig resultaat. De oil mist bevat kokosnoot en argan olie wat niet alleen zorgt voor glanzend haar, maar ook voor een heerlijke natuurlijke en frisse geur.

Kérastase aura botanica online bestellen

Wilt u weer glanzend en gezond haar? Bestel dan vandaag nog de Aura Botanica producten van Kérastase in onze webshop. Heeft u vragen over de Kérastase Aura Botanica producten of over het merk Kérastase dan kan u contact opnemen met onze beautyspecialisten via ons mailadres [email protected] of telefonisch via +31 (0)13 530 20 10. Wij helpen u graag verder het juiste product te vinden! 

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje