We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Kérastase conditioner

Een goede conditioner is essentieel voor een optimale verzorging. Een conditioner heeft namelijk een verzorgende werking op het haar. Nadat het haar is gewassen met een shampoo, kan een conditioner worden aangebracht om het haar gladder en beter behandelbaar te maken. Een conditioner hydrateert, verzorgt en voedt het haar. In het assortiment van JohnBeerens.com zijn verschillende conditioners te vinden, waaronder verschillende van Kérastase. Kérastase is één van de meest populaire merken op het gebied van haarverzorging en heeft daarom een breed assortiment aan conditioners. Zo is er altijd een conditioner die past bij uw haartype en wensen.

  • Geschikt voor ieder haartype
  • Hydrateert, verzorgt en voedt
  • Optimale haarverzorging

Het assortiment van Johnbeerens.com

Om alle haartypen en wensen te voorzien van de juiste verzorging heeft Kérastase verschillende conditioners. Heeft u last van droog en beschadigd haar? Dan is de Kérastase Résistance Ciment Anti-Usure Conditioner iets voor u. Deze conditioner herstelt het haar van binnenuit en gaat het splijten van de haarpunten tegen. Kérastase Résistance Ciment Anti-Usure Conditioner geeft het haar een natuurlijke glans en een zijdezacht gevoel. De conditioner herstelt de haartextuur en reinigt het haar intensief. De crèmespoeling bevat een lichtgewicht formule die het haar niet zal verzwaren. Heeft u krullen? Dan is de Kérastase Discipline Cleansing Conditioner Curl ideaal voor u! De conditioner voor krullend haar is een sulfaat- en silicoonvrije conditioner. De conditioner herstelt en verzorgt de krullen, terwijl het elasticiteit toevoegt. Kérastase Discipline Cleansing Conditioner definieert krullen en laat ze er natuurlijk uitzien. De conditioner maakt gebruikt van het Pro-Keratine complex om het haar te verstrekken en zacht te maken.

Kérastase conditioner veilig bestellen

Geef uw haren de verzorging die het verdient en bestel vandaag nog uw favoriete conditioner van Kérastase. Gezond en verzorgd haar draagt namelijk bij aan een prachtige uitstraling. Wilt u meer informatie over de conditioners of over het merk Kérastase dan kan u contact opnemen met onze beautyspecialisten via ons mailadres [email protected] of telefonisch via +31 (0)13 530 20 10. Wij helpen u graag verder met het vinden van de juiste conditioner!

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje