Kérastase Densifique

  • Voor dun haar
  • Volledig assortiment
  • Authorized Kérastase verkooppunt
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Kérastase Densifique

Elk haartype vraagt om een specifieke verzorging.  Goed verzorgd haar is iets waar je de gehele dag plezier van hebt. Mooi stralend haar is een echte eyecatcher! Fijn haar heeft een goede verzorging nodig en dat begint met een goede en speciale shampoo. Shampoo moet ervoor zorgen dat het haar meer body krijgt waardoor men ook meer volume in het haar kan creëren. De Kérastase Densifique lijn zorgt voor meer body en verzwaart het haar niet.

  • Voor dun en dunner wordend haar
  • Dikker haar met meer body
  • Vertraagt vergrijzing

Kérastase densifique bij Johnbeerens.com

Bij Johnbeerens.com vindt u verschillende producten van Kérastase speciaal voor dun haar om het meer body en verzorging te geven. Één van de favorieten is de Kérastase Densifique Bain Densité Shampoo, een shampoo die het haar steviger maakt. Met deze shampoo wordt het haar voller zonder deze te verzwaren. Kérastase Densifique Bain Densité Shampoo is een mild reinigende shampoo voor dun en dunner wordend haar. Deze bevat de Hyaluronic formule voor flexibiliteit en stevigheid en activeert het herstellend vermogen van het haar. Een andere favoriet is de Kérastase Densifique Fondant Densité Conditioner, een lichtgewicht conditioner die het haar verzorgt maar ook een verdikkend effect geeft. Met deze conditioner wordt het haar zichtbaar voller. Kérastase Densifique Fondant Densité Conditioner is perfect voor mensen met slap haar!

Kérastase densifique veilig bestellen

Wilt u dun haar herstellen met de Densifique lijn van Kérastase? Bestel ze vandaag nog veilig en snel bij Johnbeerens.com. Heeft u vragen over de Densifique producten of over het merk Kérastase dan kan u contact opnemen met onze beautyspecialisten via ons mailadres [email protected] of telefonisch via +31 (0)13 530 20 10. Wij helpen u graag verder het juiste product te vinden! 

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje