Kérastase Discipline

  • Voor beschadigd haar
  • Volledig assortiment
  • Authorized Kérastase verkooppunt
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Kérastase Discipline

De juiste haarverzorging is essentieel om beschadigd haar te voorkomen. Zo kunnen stylingtools zoals krultangen,stijltang en föhns een oorzaak zijn van beschadigd haar. Met de Discipline haarverzorging van Kérastase wordt onhandelbaar gevoed en verzorgt, de producten voegen zachtheid toe en elimineren pluis. Het haar wordt weer handelbaar, krijgt een mooie glans en is gereinigd.

  • Geschikt voor onhandelbaar haar
  • Geeft glans en reinigt haar
  • Pluis wordt vermindert

Kérastase Discipline bij Johnbeerens.com

Bij Johnbeerens.com vindt u verschillende verzorgingsproducten van Kérastase speciaal voor onhandelbaar haar. Een van de favorieten is de Kérastase Discipline Cleansing Conditioner Curl Idéal, een sulfaat- en silicoonvrije conditioner voor krullend haar. De conditioner herstelt en verzorgt de krullen, terwijl het ook elasticiteit toevoegt. Kérastase Discipline Cleansing Conditioner definieert krullen, laat ze er natuurlijk uitzien en verwijdert onzuiverheden in het haar. De conditioner maakt gebruikt van het Pro-Keratine complex om het haar te verstrekken en zacht te maken. Een andere favoriet is de Kérastase Discipline Bain Fluidealiste Sulfaatvrij Shampoo, een reinigende sulfaatvrije shampoo voor beschadigd haar. De shampoo zorgt voor controle over het haar, voegt zachtheid toe en elimineert pluis. Kérastase Discipline Bain Fluidealiste Sulfaatvrij Shampoo gebruikt kationisch polymeer voor een optimaal en snel resultaat. Het haar wordt weer handelbaar, krijgt een mooie glans en is gereinigd.

Kérastase discipline online bestellen

Bestel vandaag nog de producten van Kérastase bij Johnbeerens.com om onhandelbaar haar te voorkomen. Heeft u vragen over de Kérastase Discipline producten of over het merk Kérastase dan kan u contact opnemen met onze beautyspecialisten via ons mailadres [email protected] of telefonisch via +31 (0)13 530 20 10. Wij helpen u graag verder het juiste product te vinden!

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje