Kérastase Elixir Ultime

  • Voor de ultieme glans
  • Volledig assortiment
  • Authorized Kérastase verkooppunt
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Kérastase Elixir Ultime

Speciaal om extra volume te creëren heeft Kérastase de Kérastase Elixir Ultime lijn ontwikkeld, deze producten zijn geschikt voor zowel stijl haar als voor krullend haar. De producten laten de haren glanzen en laten het zacht aanvoelen.

  • Geschikt voor ieder haartype
  • Glanzend en gezond haar
  • Intensieve reiniging

Kérastase Elixir Ultime bij Johnbeerens.com

In onze webshop vindt u verschillende producten van Kérastase speciaal voor stijl haar of krullen voor meer voeding en intensieve reiniging. Één van de favorieten is de Kérastase Bain Elixir Ultime Glans Shampoo, deze reinigende shampoo bevat de hoogst mogelijke concentratie oliën, maar bevat geen siliconen of parabenen. Kérastase Bain Elixir Ultime reinigt het haar op een milde wijze en versterkt de haarvezels. De ingrediënten zoals Mais olie, Pracaxi olie, Camelia olie en Argan olie zorgen voor een ongelooflijke glans en helpen het haar te herstellen. Een ander product uit deze professionele lijn is de Kérastase Elixir Ultime Oil Rose voor Gekleurd Haar, een haarserum en treatment voor gekleurd haar. Het serum bevat vele natuurlijke ingredienten die zorgen voor ultiem zacht en glanzend haar. Het haar wordt gedurende 24 uur beschermt tegen vochtige omstandigheden en wordt diep gevoed. Kérastase Elixir Ultime Oil Rose voor Gekleurd Haar helpt de haarvezel te herstellen, gaat splijten van het haar tegen en beschermt tegen hitte van stylingstools.

Kérastase Elixir Ultime online bestellen

bestel voor meer volume en gezond haar vandaag nog de producten van Kérastase bij Johnbeerens.com. Heeft u vragen over de Kérastase elixir ultime lijn of over het merk Kérastase dan kan u contact opnemen met onze beautyspecialisten via ons mailadres [email protected] of telefonisch via +31 (0)13 530 20 10. Wij helpen u graag verder het juiste product te vinden!

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje