Kérastase Genesis
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Kérastase Genesis

Kérastase Genesis is speciaal ontwikkeld voor mensen die last hebben van breekbaar haar, verzwakt haar en haaruitval. Vrouwen gaan door verschillende periodes in hun leven waarbij ze meer haaruitval hebben dan normaal. Het haar is zwakker en breekt dus ook makkelijker. Het is wetenschappelijk bewezen dat hierdoor minder dat 45% hun leven doorbrengen met een volle haarbos. Haaruitval bij vrouwen wordt omschreven als vermindering van de haardichtheid bij de kruin en vermindering van de haarlijn bij het voorhoofd. Haaruitval kan meerdere oorzaken hebben. Het kan zijn dat je aan het diëten bent en je daardoor anders gaat eten, dat je veel hittetools gebruikt, zwanger bent of stress hebt tijdens je studietijd of tijdens het werken. Kortom, genoeg redenen om je haar een boost te geven. Kérastase Genesis kan daarvoor een oplossing zijn, de Kérastase haaruitval collectie bevat krachtige ingrediënten die haaruitval tegengaan, namelijk:, Aminexil, Edelweiss native cellen en gemberwortel. Met deze ingrediënten zorgt Genesis Kerastase voor een versterkend haarverzorging systeem dat een verbeterde dubbele werking heeft voor het haar. Kérastase tegen haaruitval versterkt de vezel die voor intense veerkracht zorgt om het risico op haaruitval te verminderen en geeft de haarvezels alle zorg die het nodig heeft. Dit zorgt voor versterkt haar dat een mooie, gezonde en vollere look geeft. Kérastase Genesis komt van het merk Kérastase. Kérastase is een merk dat is opgericht in het jaar 1964 en zijn dus al enige tijd in haarproducten thuis is. Kérastase is dus een merk dat al lang onderzoek doet naar wat producten doen voor het haar en wat de beste ingrediënten zijn om specifieke resultaten te realiseren. Daarmee ben je dus verzekerd van een goed resultaat tegen haaruitval met Kérastase Genesis!

Kérastase Genesis producten

In het assortiment van JohnBeerens.com vindt je verschillende producten van Kérastase Genesis die allemaal het risico van haaruitval verminderen en daarnaast ook ieder een unieke werking heeft. De collectie van Kérastase tegen haaruitval bestaat uit 2 verschillende shampoos, een voor dun en vettig haar die talg en deeltjes die voor vervuiling zorgen verwijdert van de hoofdhuid en de vezels. De andere shampoo van Kérastase Genesis is voor dik en droog haar en biedt intense voeding en ontwart het haar. Genesis Kérastase bevat een aanvullende conditioner die het haar verstevigd. Daarnaast bevat de Kérastase Genesis collectie ook een haarmasker en een blow-out lotion. Het haarmasker geeft het haar extra body en de blow-out lotion heeft een anti-klit volume en versterkt het haar. Het Kérastase Genesis haarserum bevat Aminexil voor de hoofhuid en het laatste product in de collectie van Kérastase tegen haaruitval collectie zijn ampullen. Deze ampullen gebruik je iedere dag voordat je naar bed gaat om het haarverlies te verminderen.

Kérastase Genesis online bestellen

Zit je in een periode waarbij je het idee hebt dat je haar wel een boost kan gebruiken? Dan is Kérastase Genesis de oplossing voor jou! Deze producten van Kérastase tegen haaruitval hebben een bewezen effect dus wacht niet langer en kijk wat ze voor jouw haar kunnen doen!  Het assortiment is zeer ruim en heeft voor iedereen wat wils waardoor het vinden van het beste Kérastase Genesis product tegen haaruitval zeker gaat lukken. Ga je een Kérastase Genesis product kopen maar heb je nog twijfels over het beste product van Kérastase Genesis voor jouw haar? Onze beautyspecialisten staan voor jou klaar om al je vragen te beantwoorden. Je kunt ze bereiken via [email protected] of op werkdagen telefonisch via +31 (0)13 5 30 20 10.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje