Kérastase Réflection

  • Voor gekleurd haar
  • Volledig assortiment
  • Authorized Kérastase verkooppunt
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Kérastase Réflection

Het kleuren van het haar is een enorme trend! Een andere haarkleur zorgt namelijk voor een complete nieuwe look. Het is echter belangrijk om de haren goed te verzorgen wanneer deze zijn gekleurd. Verzorgende producten speciaal voor gekleurd haar zijn dus noodzakelijk. Dat begint vaak bij een speciale shampoo en eindigt vaak met stylingproducten zoals een haarspray of mousse. De Kérastase Réflection producten zijn speciaal ontwikkeld voor gekleurd haar.

  • Geschikt voor gekleurd haar
  • Langdurig kleurbehoud
  • Intensief gevoed en verzorgd haar

Kérastase Réflection bij Johnbeerens.com

In onze webshop vindt u vier verschillende kwalitatieve producten van Kérastase Réflection, speciaal voor gekleurd haar. Een van de favorieten is de Kérastase Réflection Bain Chroma Riche Shampoo, een reinigende shampoo voor droog, gekleurd of gehighlight haar. Dit haartype heeft vaak wat extra verzorging nodig, zodat het mooi blijft stralen. Kérastase Réflection Bain Chroma Riche Shampoo beschermt het haar waardoor de haarkleur langer behouden wordt. De shampoo zorgt voor meer diepte en glans in het haar en door de toegevoegde lijnzaadolie wordt kleurvervaging vermindert. De shampoo beschermt tevens het haar tegen agressieve anti-oxidanten, UV-straling en is vrij van sulfaten. Een andere favoriet is de Kérastase Réflection Masque Chroma Riche, een intensief haarmasker voor gekleurd haar of hightlights. Het haarmasker versterkt de natuurlijke glans van het haar, waardoor een luxueuze glamourlook gecreëerd kan worden. Kérastase Réflection Masque Chroma Riche versterkt de haarkleur en geeft de kleur meer diepte. Het behoudt de haarkleur tot wel veertig dagen lang en maakt het haar glad. Het haar wordt beschermd tegen anti-oxidanten, kleurvervaging en UV-straling.

Kérastase Réflection veilig bestellen

Wilt u uw gekleurde haar intens verzorgen? Dan zijn de Kérastase Réflection producten perfect voor u! Heeft u vragen over de Réflection producten of over het merk Kérastase dan kan u contact opnemen met onze beautyspecialisten via ons mailadres [email protected] of telefonisch via +31 (0)13 530 20 10. Wij helpen u graag verder het juiste product te vinden!

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje