Kérastase Résistance

  • Voor zeer beschadigd haar
  • Volledig assortiment
  • Authorized Kérastase verkooppunt
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Kérastase Résistance

Dagelijks worden onze haren blootgesteld aan verschillende omgevingsfactoren. Denk aan de schadelijke UV-stralen die afkomstig zijn van de zon maar ook aan stofdeeltjes die in de lucht hangen. Kérastase biedt vele producten die beschadiging van het haar tegen gaan. Ook het gebruik van stylingtools zoals krultangen, stijltangen en föhns kunnen een oorzaak zijn van beschadigd haar. Het is belangrijk dat het haar wordt hersteld nadat het reeds is beschadigd. De Résistance lijn van Kérastase is speciaal voor mensen met zwak en beschadigd haar die het haar willen versterken en beschermen tegen verdere breuk.

  • Geschikt voor beschadigd haar
  • Versterkt en beschermt tegen verdere breuk
  • Natuurlijke glans en zijdezacht gevoel

Kérastase Résistance bij Johnbeerens.com

In onze webshop vindt u verschillende producten speciaal voor beschadigd haar. Een van de favorieten is de Kérastase Résistance Ciment Anti-Usure Conditioner, een conditioner voor verzwakt en (zeer) beschadigd haar. De conditioner zal het haar vanuit binnenuit herstellen en gaat splijten van de haarpunten tegen. Kérastase Résistance Ciment Anti-Usure Conditioner geeft het haar een natuurlijke glans en een zijdezacht gevoel. De conditioner herstelt de haartextuur en geeft het een glanzende look. De crèmespoeling bevat een lichtgewicht formule die het haar niet zal verzwaren. Een andere aanrader is de Kérastase Résistance Masque Thérapiste, een haarmasker voor verzwakt en zeer beschadigd dik haar. Het masker helpt bij het herstellen van de haarvezel en gaat splijten van de haarpunten tegen. Kérastase Résistance Masque Thérapiste geeft het haar een natuurlijke glans en een zijdezacht gevoel. Het masker herstelt de haartextuur en reinigt het haar. Het masker is geschikt voor zowel dun als dik haar.

Kérastase Résistance veilig bestellen

Wilt u gezond en verzorgd haar dat er glanzend uitziet? Bestel dan vandaag nog gemakkelijk en snel de Résistance producten van Kérastase via Johnbeerens.com. Uw haar wordt gehydrateerd en gevoed van binnenuit en ziet er weer stralend uit. Heeft u vragen over de Résistance producten of over het merk Kérastase dan kan u contact opnemen met onze beautyspecialisten via ons mailadres [email protected] of telefonisch via +31 (0)13 530 20 10. Wij helpen u graag verder het juiste product te vinden! 

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje