We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Kérastase Soleil

Een van de beste haarverzorging voor als je op vakantie gaat is de Kérastase Soleil lijn, deze producten verwijderen zout en chloorresten uit het haar op een milde manier. Het haar voelt daarna weer zacht aan, krijgt zijn natuurlijke glans terug en behoudt de natuurlijke soepelheid. Om droog haar te voorkomen wordt je haar beschermd tegen zee water en UV-straling.

  • Geschikt voor ieder haartype
  • Verwijdert zout- en chloorresten
  • Beschermt tegen zee water en UV-straling

Kérastase Soleil bij Johnbeerens.com

In het assortiment van Johnbeerens.com vind je verschillende Soleil producten van Kérastase. Alle producten zijn geschikt voor als je haar blootgesteld word aan zee water en zon. Een van de favorieten is de Kérastase Leave-In Crème. Dit is een waterafstotende crème die geschikt is voor alle types haar, maar het beste werkt voor gekleurd haar. De cream beschermt het haar tegen UV-stralingen en verzwaart het haar niet. Deze crème bevat ingrediënten die de interne structuur van het haar beschermen. De haarcrème laat het haar zacht aanvoelen, zorgt voor een glanzende finish en maakt het makkelijk handelbaar. Een ander product uit de Soleil lijn is de Kérastase Soleil Masque UV Defense Active, dit is een haarmasker geschikt voor alle haartypen en is zeer geschikt voor gekleurd haar! Het masker zorgt ervoor dat de glans en stralende kleur van het haar behouden worden. Kérastase Soleil Masque UV Defense Active herstelt en voedt het haar diep en grondig. Het masker versterkt highlights, beschermt het haar tegen UV-stralingen en versterkt de haarvezel.

Kérastase Soleil veilig bestellen

Bestel nog voordat je op vakantie gaat de Soleil producten van Kérastase bij Johnbeerens.com, als je vandaag bestelt heb je ze morgen al in huis! De Soleil producten beschermen het haar tegen zeewater én UV-straling. Heb je vragen over de Soleil producten of over het merk Kérastase dan kan je contact opnemen met onze beautyspecialisten via [email protected] of telefonisch via +31 (0)13 530 20 10. Wij helpen je graag verder het juiste product te vinden! 

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje