We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Kérastase treatment

Een haar treatment of een haar behandeling wil letterlijk zeggen dat het haar een intensieve behandeling krijgt waarbij het haar uitgebreid wordt verzorgd. Het haar wordt daarbij van de aanzet tot aan de punt verzorgd en hersteld. Tevens zal het haar na de behandeling weer gezond aanvoelen en beschermd zijn tegen natuurlijke elementen zoals de zon en vocht. Het is daarom het juiste product voor mooi, glanzend en verzorgd haar. De treatment lijn van Kérastase biedt de juiste verzorging die uw haar verdient.

  • Geschikt voor ieder haartype
  • Uitgebreide verzorging
  • Zacht en gezond haar

Het assortiment van Johnbeerens.com

Omdat niet iedereen hetzelfde haartype heeft, is het belangrijk dat een treatment zorgvuldig wordt gekozen. De beste treatment voor het haar, is de treatment die het beste past bij uw haartype. Heeft u last van haaruitval? Dan is de Kérastase Specifique Cure Anti-chute Treatment ideaal, een intensieve kuur voor dun en dunner wordend haar. De 6 weken durende behandeling gaat haarverlies tegen door het haar van binnenuit te herstellen en versterken. Kérastase Specifique Cure Anti-chute Treatment biedt onmiddellijke resultaat en bevat Aminexil 15.000 PP, Rhamanose en AOX complex voor een optimaal resultaat en de treatment beschermt het haar tegen hitte van stylingstools.

Kérastase treatment veilig bestellen

Geniet van gezond en verzorgd haar met de treatment van Kérastase . Wilt u meer informatie over de treatment of over het merk Kérastase dan kan u contact opnemen met onze beautyspecialisten via ons mailadres [email protected] of telefonisch via +31 (0)13 530 20 10. Wij helpen u graag verder de perfecte masker te vinden!

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje