We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Keune Gel

Kiest u voor een Keune gel dan kiest u voor meer body, een natuurlijke glans en veel keuze in hold. Van een nonchalante warrige look tot een extreem strak kapsel, alles kan met de Gel van Keune. Keune is er erg populair merk zowel in de kapsalon als bij onze klanten. De grote diversiteit aan kwalitatief goede gels is hier de reden voor.

Kies uw style

Keune Design Line Extreme Forte Gel is de sterkste gel in het Keune assortiment, voor meer hold en meer glans, met deze gel is niets te gek. Dankzij zijn korte droogtijd en hold van niveau 10 zit zelfs bij haast je haar nog precies zoals jij dat wil. Daarnaast bevat hij Multivitamine die uw haar bescherming bieden tegen vrije radicalen en invloeden van buitenaf.

Toch minder fixatie nodig omdat uw kapsel wat vrijer mag zijn maar wilt u toch de Keune glans en body ga dan voor Keune Design Line Sculpting Lotion. Deze Gel met een hold van niveau 5 en glans factor van 6 geeft het haar volume en maakt het haar heerlijk soepel. Tevens bevat Keune Design Line Sculpting Lotion een UV filter waardoor uw haar beschermd word tegen de schadelijke effecten van de zon.

Keune Gel Online bestellen                                                                              

Geef uw haar morgen al die perfecte look waar u zo naar verlangt met behulp van een van de Keune Gels. Bij JohnBeerens.com kan u al uw favoriete beautyproducten eenvoudig en veilig bestellen. Bij voldoende voorraad is vandaag voor 22.00 besteld morgen in huis. Indien u meer wilt weten of persoonlijk advies zoekt over de producten van Keune, kan u contact opnemen met onze beautycare via beautycare@johnbeerens.com of telefonisch via: +31 (0)13 – 5 30 20 10.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag