We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Kevin Murphy Angel

Kevin Murphy heeft speciaal voor fijn, slap, gekleurd, droog en breekbaar haar een lijn ontwikkeld. De Kevin Murphy Angel lijn bestaat uit drie producten die een diepe verzorging geven aan het haar.

  • Geschikt voor fijn, gekleurd, droog en breekbaar haar
  • Verpakkingen zijn Eco Friendly 
  • Niet getest op dieren 
  • Vrij van sulfaten en parabenen

De producten van de Kevin Murphy Angel lijn

Kevin Murphy Angel Wash Shampoo is een herstellende shampoo voor gekleurd, fijn en breekbaar haar. Het zorgt ervoor dat het haar kan genieten van meer volume en kracht. Daarnaast is de Kevin Murphy Angel Rinse Conditioner is een fijne verzorging voor gekleurd haar. Deze conditioner geeft het haar een diepe verzorging en zorgt ervoor dat het haar niet wordt verzwaard. Last van fijn en beschadigd haar? Dan biedt het Angel masker van Kevin Murphy de oplossing. Dit masker versterkt en repareert het fijne haar. Door de Quinoa eiwitten en lotus- en bamboe extracten word het haar gehydrateerd.

Veilig Kevin Murphy Angel producten bestellen

Door middel van de uitgebreide kennis van onze beautyspecialisten kunnen wij u altijd de juiste adviezen geven die u nodig heeft! Heeft u nog vragen over de producten van Kevin Murphy of wilt een graag een uitgebreid persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze Beautycare team. Onze beautyspecialisten zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje